Честито отново!!!
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
Ба,какво нещо е субективизма и заблудеността на фенаHACKO написа:..... Ма като се замисля той, Алонсо, само със себе си не се е карал публично.....

Не стига че Алонсо си го изпревари Маса,като момченце по всички правила,ами и дребното диване накрая му иска обяснение.А някой тълкуват,че видите ли Алонсо се карал с Маса.Аз,като по-непредубеден фен,видях че Фернандо му подаде ръка на диваненцето,а Филипе се скара на жабарски с него

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
А какво ще коментираш за изказванията му в началото на шампионата, че в отбора не го уважавали, щото били англичани толерирали Хамилтън и подобни от тоя род.
Хамилтън въпреки че е новобранец е с класа над Алонсо.
Аз на това му викам на калпав "водолаз водораслите" му пречат (разбирай нецензурния вариант).
Аз на това му викам на калпав "водолаз водораслите" му пречат (разбирай нецензурния вариант).
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Тука няма спор вече,Хамилтън е явление.Но на мокро Алонсо е куче,даже Пилето се давеше след него у големите дъждове.А за изказванията му за толериране,не мога да коментирам,щото кой знае какво става в кухнята на отбора...HACKO написа:А какво ще коментираш за изказванията му в началото на шампионата, че в отбора не го уважавали, щото били англичани толерирали Хамилтън и подобни от тоя род.

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
1
Такова състезание като днешното отдавна не бях гледал, стисках палци да видим как се презарежда и "Сейфти кара" ама явно му е голям резервоара, или пък малък разхода А !
Иначе Честито на Хамилтън 

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Оттук нататък Хамилтън само теоретично може да загуби титлата. Великия шампион Алонсо, за пореден път доказа приказката, че на калпав водолаз водораслите му пречат.
Резервоара на сейфти кара сигурно е бил пълен, така че няма начин да не му стигне за целия пробег, чудя се обаче как ли се чувства водача му да кара близо 80км на предела на възможностите и 22ма да го псуват затова че ги бави.
Резервоара на сейфти кара сигурно е бил пълен, така че няма начин да не му стигне за целия пробег, чудя се обаче как ли се чувства водача му да кара близо 80км на предела на възможностите и 22ма да го псуват затова че ги бави.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Я поринете тва мнение.
Дреме ми на гъза са този театър ма кво съм се напънал да пиша
Голям фен бях ама ...
Все пак!
Какво е станало че Автомобил за сигурност е бил толкоз време на пистата?
Сейфти кар е Автомобил за сигурност. Така както сте го вмъкнали в Българския може и да са фафли.
П.С.
Редактирах си поста.
Дреме ми на гъза са този театър ма кво съм се напънал да пиша

Голям фен бях ама ...
Все пак!
Какво е станало че Автомобил за сигурност е бил толкоз време на пистата?
Сейфти кар е Автомобил за сигурност. Така както сте го вмъкнали в Българския може и да са фафли.
П.С.
Редактирах си поста.

Последна промяна от paci на 30 сеп 2007, 14:49, променено общо 2 пъти.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: 1
И аз това се зачудих,дали няма да му свърши бензинеца на Мерцедеса,ама като си мисля,ако вземе да намалява,най-вероятно ще излезе другият Сейфти кар,а този ще влезе в боксаvaskoneti написа:Такова състезание като днешното отдавна не бях гледал, стисках палци да видим как се презарежда и "Сейфти кара" ама явно му е голям резервоара, или пък малък разхода А !![]()
![]()
Иначе Честито на Хамилтън