Винетки,данъци..къде са пътищата?
-
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
- Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
- Status: Извън линия
Винетки,данъци..къде са пътищата?
Като цяло аз съм си виновен за случката, но ако нямаше някой препятствия всичко щеше да си е наред..
Който живее в Младост 1 не може да не знае за дупките по пътя за бул.Йеросалим, аз ги знам на изуст, но явно не е достатъчно.. 60км/ч, недоглеждане от моя страна и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174082" onclick="window.open(this.href);return false; ... освен това замина и шарнир.. и утре по светло ще остановявам какво още..
Но въпреки всичко смятам, че като редовни данакоплатци, и като хора купуващи си винетки и всичките там видове плащания, които правим, за да може да караме автомобилите си из милата ни родина НЕ заслужаваме такива извръщения по пътищата!Особено в "столицата"...
Който живее в Младост 1 не може да не знае за дупките по пътя за бул.Йеросалим, аз ги знам на изуст, но явно не е достатъчно.. 60км/ч, недоглеждане от моя страна и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174082" onclick="window.open(this.href);return false; ... освен това замина и шарнир.. и утре по светло ще остановявам какво още..

Но въпреки всичко смятам, че като редовни данакоплатци, и като хора купуващи си винетки и всичките там видове плащания, които правим, за да може да караме автомобилите си из милата ни родина НЕ заслужаваме такива извръщения по пътищата!Особено в "столицата"...
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Re: Винетки,данъци..къде са пътищата?
Не ми говори,че направо побеснявамbigmurzi написа:

- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
За кръстовището на Йерусалим и Мит. Серафим Сливенски ли говориш?

По Серафим Сливенски има дупки по педя и нещо. Ако си нацелил някоя от тях...
Между другото снощи като се прибирахме с жена ми от кино (гледахме Рататуй, препоръчвам го на всеки) на въпросната уличка близо до кръстовището видях 3 спрели коли с пуснати фарове и хората се въртяха около тях. Да не си бил ти?
По Серафим Сливенски има дупки по педя и нещо. Ако си нацелил някоя от тях...
Между другото снощи като се прибирахме с жена ми от кино (гледахме Рататуй, препоръчвам го на всеки) на въпросната уличка близо до кръстовището видях 3 спрели коли с пуснати фарове и хората се въртяха около тях. Да не си бил ти?
-
- потребител
... 3 спрели коли с пуснати фарове и хората се въртяха около тях. Да не си бил ти?...
ако посредата между двете е имало червена фиеста с отворен багажник и идиот с жълта тениска да се тръшка около нея, 100% съм бил аз

а въпросният участък е, като се пускате от "Дон Вито" надоло към Йеросалим.. не знам как се казва обаче улицата..
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Еее там се кара на слалом, малко преди булеварда има е..си кратера!bigmurzi написа:... 3 спрели коли с пуснати фарове и хората се въртяха около тях. Да не си бил ти?...
ако посредата между двете е имало червена фиеста с отворен багажник и *ЦЕНЗУРИРАНО* с жълта тениска да се тръшка около нея, 100% съм бил аз![]()
а въпросният участък е, като се пускате от "Дон Вито" надоло към Йеросалим.. не знам как се казва обаче улицата..

- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Винетки,данъци..къде са пътищата?
и аз това се чудя къде отиват парите.
три пъти копаха в квартала една дупка да оправят тръби и накрая една седмица без вода в младост за да сменят тръбопровода на същото място.
сложиха маркировка на околовръстното след две седмици изчезна.
направиха светофар на хмс и след 2 месеца направиха надлез. е аз питам що трябваше светофар, а не направо надлез? или изборите бяха все още далеч и не се знаеше кой какво ще извади в кампанията.
хубава снимка на джантата, размножаваш я и я пускаш като бюлетина на идните кметски избори.

три пъти копаха в квартала една дупка да оправят тръби и накрая една седмица без вода в младост за да сменят тръбопровода на същото място.
сложиха маркировка на околовръстното след две седмици изчезна.
направиха светофар на хмс и след 2 месеца направиха надлез. е аз питам що трябваше светофар, а не направо надлез? или изборите бяха все още далеч и не се знаеше кой какво ще извади в кампанията.
хубава снимка на джантата, размножаваш я и я пускаш като бюлетина на идните кметски избори.

-
- потребител
Това да я размножа хич не е лоша идея! Даже може и да го направя....
Поне в квартала..
А снощи се прибирах през 1а за към Младост 3, там е също "много приятно" за каране..
Предизборната им стратегия не ми се вижда хич правилна.. може ли да изкопаеш път с идеята да го оправиш и седмица след това (отсечката в 1а е 1км) да не го запълниш..ясно е, че няма да стане нищо и след запълването, но.. всички се надяват на ефекта на крайният резултат и никой не се замисля, че оценката на резултата включва и времето за което е постигнат..
а искат и да гласувам..за к'во като всичките са еднакви?
Поне в квартала..
А снощи се прибирах през 1а за към Младост 3, там е също "много приятно" за каране..
Предизборната им стратегия не ми се вижда хич правилна.. може ли да изкопаеш път с идеята да го оправиш и седмица след това (отсечката в 1а е 1км) да не го запълниш..ясно е, че няма да стане нищо и след запълването, но.. всички се надяват на ефекта на крайният резултат и никой не се замисля, че оценката на резултата включва и времето за което е постигнат..
а искат и да гласувам..за к'во като всичките са еднакви?