Миднайт фън
-
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
- Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
- Status: Извън линия
>:D<: организирайте нещо, пишете тук и съм там!
само да е след следващата седмица, че курника отива на козметик и уши,нос гърло
а за, тежестта в багажника, имам резервна гума, куфар с инструменти, гедоре и един куп други тежащи неща там, та мисля, че още 30-50кг ще и доидат в повече..все пак е 1.4 и не и стига много, много силичката..

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Сега се прибирам от бач и си мислих за поста си. Викам си "сега оня е зациврил яко"bigmurzi написа:...

Имате си в София къде си прайте шоуто. Тук в Плевен няма. Чух нещо че имало правели нещо някъде но ...
И другата седмица имам яко зор и след това почивка. Ако в София нещо някъде се сберете от клуба викайте. Е то кво някъде освен на Божурище нали така ? На друго място ще ни пляскат ченгетата.

2 седмици някъде ще съм почивка и ако нещо намислите викайте, може да успея да дойда щото има мерак

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Абе майната им на ченгетата, обаче на пътя не бива щото става ей това:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11864" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11864" onclick="window.open(this.href);return false;
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
- Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
хубаво е, че не си се засегнал, не съм имал такава идея в отговора на твоят постpaci написа:...

по софето има доста места, където да се позабавляваш с количката, така е.. особенно вечер, но това са предимствата на големият град..
има си и лоши страни де, много полиция в последно време, снощи ми написаха първият акт - за превишена скорост с 20км..

давайте да мислим за някоя сбирка с цел масови безредици