Честито отново!!!
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Ми ай...честито! На Ферари! На стрелите пак са им криви опашкитеshmitc написа:kEFi написа:Гот! Май на сребърните стрели нещо им увиснаха опашкитеHACKO написа:![]()
Двойна победа за Ферари и така до края на сезона.
![]()
Нещата си идват на мястото.
![]()
До тука бяха Ферари.От следващия старт сребърните стрели пак отпред.

- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
Хахххаха
Незнам кой кви пилци брой ама серизно силите са изравнени и всичко е въпрос на стратегия,опит и късмет...
Толкова се разви Ф1 през последните години, че всички коли са "напълно" еднакви
Тук опира вече темата за "майсторлъка" на пилотите но като гледам парвите 4 са достигнали максимума на възможностите си...и са почти идентични по начин на пилотиране...и някък си има по-голям интерес сега
Не е както преди Шумахер на всяка 2ра писта 1ви...Аз ми се е случвало само да превключа канала да видя, че Шуми е първи и пак да си пусна филмчето
А някой да знае нещо повече за този "ПРЕДАТЕЛ" от отбора на Ферари?
Там разбрах някъкви 500 страници незнам си кво
я раздуйте

Незнам кой кви пилци брой ама серизно силите са изравнени и всичко е въпрос на стратегия,опит и късмет...
Толкова се разви Ф1 през последните години, че всички коли са "напълно" еднакви

Тук опира вече темата за "майсторлъка" на пилотите но като гледам парвите 4 са достигнали максимума на възможностите си...и са почти идентични по начин на пилотиране...и някък си има по-голям интерес сега

А някой да знае нещо повече за този "ПРЕДАТЕЛ" от отбора на Ферари?
Там разбрах някъкви 500 страници незнам си кво

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Да го .... замаеното ко пеле Алонсо, вместо да е благодарен че не го изхвърлиха в банкета където му е мястото, ходи да се кара с Фернандо!
Дано да им вземат всичките точки тази вечер!
кво съм написал?

Последна промяна от HACKO на 22 юли 2007, 22:41, променено общо 2 пъти.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
Кофти е като те изпреварят на края знам Razz Razz Razz Razz Razz Razz
А изкривиси сега душата и кажи че не беше късмет.
Че преди да отпадне Райконен не правеше по добри обиколки,че маса нямаше достатачен аванс и накрая не караше бавно да пази колата.
А не е гадно катоте извадят буквално извадят от калта и ти пуснат еда обиколка еитака фандък да има.
Моля ти се когато ни бият наистина и саго заслужили си признавам че са ни били ама когато извадите късмет ипочнете така направо в г..ъ ми бъркате
калитковци
Че преди да отпадне Райконен не правеше по добри обиколки,че маса нямаше достатачен аванс и накрая не караше бавно да пази колата.
А не е гадно катоте извадят буквално извадят от калта и ти пуснат еда обиколка еитака фандък да има.
Моля ти се когато ни бият наистина и саго заслужили си признавам че са ни били ама когато извадите късмет ипочнете така направо в г..ъ ми бъркате
калитковци
- shmitc
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
- Контакти:
ivoled написа:Кофти е като те изпреварят на края знам Razz Razz Razz Razz Razz Razz
калитковци
Не мога да си изкривя душата,защото фактите говорят,няма значение кой са извадили от калта и кой не.А и аз не се дразня от тия работи приятелю,защото съм малко над тия неща.

Être soi-même, il ya assez d'autres personnes
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
чакай че май аз не разбрах... Алонсо се кара с Фернандо... хм... ми значи според това което аз гледах, Маса с кой се караше? май с ФелипеHACKO написа:Да го .... замаеното ко пеле Алонсо, вместо да е благодарен че не го изхвърлиха в банкета където му е мястото, ходи да се кара с Фернандо!![]()
![]()
![]()
![]()

- shmitc
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
- Контакти:
la4o написа:чакай че май аз не разбрах... Алонсо се кара с Фернандо... хм... ми значи според това което аз гледах, Маса с кой се караше? май с ФелипеHACKO написа:Да го .... замаеното ко пеле Алонсо, вместо да е благодарен че не го изхвърлиха в банкета където му е мястото, ходи да се кара с Фернандо!![]()
![]()
![]()
![]()
Дано да им вземат всичките точки тази вечер!![]()
![]()
![]()

Être soi-même, il ya assez d'autres personnes
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Леле каква грешка,
направо бях бесен като го писах. Ма като се замисля той, Алонсо, само със себе си не се е карал публично.
http://clubf1.net/novina.php?n=3372" onclick="window.open(this.href);return false;

http://clubf1.net/novina.php?n=3372" onclick="window.open(this.href);return false;
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!