След днешните теператури
- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
- Status: Извън линия
След днешните теператури
Я всеки даси каже имали некви щети след днешния ден, дължащи се на високите тенператури
Аз лично се озъбих днес към 14ч.след като колата ми беше стояла на слънце около час и я намерих с деформирана(омекнала,усукана и др.)предна броня,на едно място без малко дами остане отпечатъка от пръста докато и се чудех.
http://images18.snimka.bg/003281427-big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Аз лично се озъбих днес към 14ч.след като колата ми беше стояла на слънце около час и я намерих с деформирана(омекнала,усукана и др.)предна броня,на едно място без малко дами остане отпечатъка от пръста докато и се чудех.
http://images18.snimka.bg/003281427-big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Последна промяна от ivoled на 25 юли 2007, 12:26, променено общо 1 път.
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
днес едно такси ме удари леко, само уплаха никакви щети за щастие
)

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
цял ден не съм мърдал от климатика в службата
наложи се наобяд да ида да снимам стикерите и щях да получа топлинен удар направо...
а вечерта като си тръгнах го пуснах тоя климатик и .... абе не можа да обърне въздуха в колата 10 километра
чак като стигнах вкъщи стана поносимо. Притесних се че пак не работи пустата клима и му ръгнах термометърчето в решетката
10,5 градуса
и пак не смогва....

наложи се наобяд да ида да снимам стикерите и щях да получа топлинен удар направо...
а вечерта като си тръгнах го пуснах тоя климатик и .... абе не можа да обърне въздуха в колата 10 километра

- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Оставяй прозорците леко отворени (няколко сантиметра) 2-3 минути след като е почнало да духа студено да изкара топлия въздух, днес за 4 километра (10-15 минути) в колата ми беше 22 градуса, компресора изключиjlpetkov написа:цял ден не съм мърдал от климатика в службата![]()
а вечерта като си тръгнах го пуснах тоя климатик и .... абе не можа да обърне въздуха в колата 10 километрачак като стигнах вкъщи стана поносимо. Притесних се че пак не работи пустата клима и му ръгнах термометърчето в решетката
10,5 градуса
и пак не смогва....

- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
иии да бе, верно, елементарна физика! Студения въздух е по-тежък от топлия и ше пада надоло а топлия ще бяга през прозорецаpantata написа: Оставяй прозорците леко отворени (няколко сантиметра) 2-3 минути след като е почнало да духа студено да изкара топлия въздух, днес за 4 километра (10-15 минути) в колата ми беше 22 градуса, компресора изключи

не че не го правя ама друго си е да те посъветват
а, и още едно поражение. идиота дето живее над нас явно си е правил водни бани на балкона и познайте какво се е случило с прострените да съхнат бели чаршафи

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Абе климатичето си е добре да го има.
Едвам се качих в колата но се замотах да набутам маркучето за кондеза, че нали го набарах кое е и го отпуших. Измъкнах скобата с ръце но одъртявам вече и без клещи не стаа да върна скобата
е все пак набутах там маркучето да пишка на вън вече.
После яко вентилатора на 4-ри след минута пускам климатика за по минута във всички поски да обдуха вентилацията, затварям вратите и ареее
Карам и се чудя как съм карал едно време без климатик. Хората отворили джамовете веят се ама то пак не става.
ivoled, па ти ко се жалваш за тази бангия. Аз я карах и ти казах, че е трагедия. Издавай я там и вземай квот да е ама да е здраво, че напрао не те знам как си тръгнал с нея. Нема никво управление и трака на умрело. Иначе мотора викаш умрел ма то май той е най-здравото нещо в нея като гледам
Едвам се качих в колата но се замотах да набутам маркучето за кондеза, че нали го набарах кое е и го отпуших. Измъкнах скобата с ръце но одъртявам вече и без клещи не стаа да върна скобата

После яко вентилатора на 4-ри след минута пускам климатика за по минута във всички поски да обдуха вентилацията, затварям вратите и ареее

ivoled, па ти ко се жалваш за тази бангия. Аз я карах и ти казах, че е трагедия. Издавай я там и вземай квот да е ама да е здраво, че напрао не те знам как си тръгнал с нея. Нема никво управление и трака на умрело. Иначе мотора викаш умрел ма то май той е най-здравото нещо в нея като гледам