Koй и защо заключи тази тема:
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Koй и защо заключи тази тема:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
Първо не виждам нищо не редно (можеше да изтриете спама)
Другото хората, които са писали цени ала-бала ами момчета и момичета да ви кажа само написах отгоре, че искам телефони и адреси на сервизи или магазини какво е това... В смисъл ако ще помагате помагайте! Някой ако има конкретна информация за дадените неща от темата да ми прати ЛС да не спамиме повече. А цените, които пуснах исках да видя как ви се струват. Това е ! Надявам се да няма погрешно разбрали нещатата... Аеее със здраве!
Първо не виждам нищо не редно (можеше да изтриете спама)
Другото хората, които са писали цени ала-бала ами момчета и момичета да ви кажа само написах отгоре, че искам телефони и адреси на сервизи или магазини какво е това... В смисъл ако ще помагате помагайте! Някой ако има конкретна информация за дадените неща от темата да ми прати ЛС да не спамиме повече. А цените, които пуснах исках да видя как ви се струват. Това е ! Надявам се да няма погрешно разбрали нещатата... Аеее със здраве!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Аз я заключих.
Направих го защото:
1. Нито едно мнение по темата, включително и твоите не се отнася за покупки на части.
2. Не смятам, че обсъждане на цени на части и ремонти е за раздел КУПУВАМ
3. Не смятам, че в раздел КУПУВАМ ще си намериш някой от исканите части.
4. Реших, че ще си вземеш поука от някой от зададените въпроси и ще си оправиш профила.
5. Ако бях подходил с изтриване на спама, то трябваше да изтрия всичко.
и последно
6. Просто прецених, че е за заключване. Ако имаше стабилни доводи против това, можеше да ми напишеш лична бележа (на мен и на другия модератор), да проведем този разговор и да решим проблема. А сега нищо не решихме и темата остава заключена.
Поздрави,
la4o
Направих го защото:
1. Нито едно мнение по темата, включително и твоите не се отнася за покупки на части.
2. Не смятам, че обсъждане на цени на части и ремонти е за раздел КУПУВАМ
3. Не смятам, че в раздел КУПУВАМ ще си намериш някой от исканите части.
4. Реших, че ще си вземеш поука от някой от зададените въпроси и ще си оправиш профила.
5. Ако бях подходил с изтриване на спама, то трябваше да изтрия всичко.
и последно
6. Просто прецених, че е за заключване. Ако имаше стабилни доводи против това, можеше да ми напишеш лична бележа (на мен и на другия модератор), да проведем този разговор и да решим проблема. А сега нищо не решихме и темата остава заключена.
Поздрави,
la4o
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Принципно да не е за Купувам дискусията за това съм уточнил за точни неща, а относно цените реших да не пускам 2-теми за едно и също а просто да споделят нещата за цените като можеха да го направят на ЛС ама така е най-лесно. А относно това е до преценка така, че се едно модератор и администратор съм така, че знам какво е... Ама както казах се 1 
П.П. И ако някой има точни адреси и телефони на сервизи и магазини с части за форд и по-скоро тези за този модел да свирка... Свирката е под форма на ЛС !

П.П. И ако някой има точни адреси и телефони на сервизи и магазини с части за форд и по-скоро тези за този модел да свирка... Свирката е под форма на ЛС !