Бутилката не иска да се напълни! Поплавък?? - Да поплавъка..
Бутилката не иска да се напълни! Поплавък?? - Да поплавъка..
Днес сутринта докато режех мерцедесите по Цариградско (имам в предвид автобусите), газта започна да свършва, преключих на бензин за да изрежа и един тролей и отбих на ОМВ да заредя бутилката.
Първо бутилката започна да се пълни много бавно, погълна около 6 литра, стрелката на манометъра се заби на "FULL" и спря да се пълни??!!
На сервиз ли да я карам?
Днес минах през газаджийте. Изпуснаха газообразната част от пропан-бутана и кво се оказа- бутилката пълна до половината
, а вчера ми спря газта!! Нагласиха поплавъка и сега ще видим как е!
Регистрирах и уредбата да му е мирна главата на @петкофф, имам си и лепенка вече
Първо бутилката започна да се пълни много бавно, погълна около 6 литра, стрелката на манометъра се заби на "FULL" и спря да се пълни??!!

Днес минах през газаджийте. Изпуснаха газообразната част от пропан-бутана и кво се оказа- бутилката пълна до половината

Регистрирах и уредбата да му е мирна главата на @петкофф, имам си и лепенка вече

Последна промяна от valboy на 17 мар 2007, 14:30, променено общо 2 пъти.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Мдаммм - най вероятно ти е заял поплавъка в бутилката. Карай я така докато ти свърши газта и на сервиз.
Междувременно, поглеждай манометъра /то е по-скоро показател, свързан с поплавъка/ дали няма да се оправи - понякога като "друснеш" в някоя дупка и заяжда, но след следващата се "откача" и се оправя. Може да пробваш и да почукаш бутилката, за да видиш дали няма да се "намести".

На майстор за шарнири и амортисьори ли?kEFi написа:С Фиестата....мини през някоя дупка или слез от бордюр и ако не се оправии - тогава ходи на майстор (те па едни...).

Ще пробвам все пак, но щом ми зацепва така поплавъка няма ли пак да ми го врътне този номер? В смисъл веднъж щом го е направил този проблем, той свързан ли е нещо с износване и пр.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Абе хората ти казаха отивай на мйстор ще ти оправи проблема ще ти регистрира нелегалната АГУ ще минеш преглед при него и ще си имаш стикери.
А така какъвто си състезател някога ще те спрат катаджиите и освен за високата скорост ще те глобят и за нередовна АГУ.
А така какъвто си състезател някога ще те спрат катаджиите и освен за високата скорост ще те глобят и за нередовна АГУ.
Последна промяна от petkoff_pl на 19 мар 2007, 14:26, променено общо 1 път.
Ми редактирах си първото мнение с почернен шрифт.... Та оказва се, че поплавъка ми е спирал притока на газ.... Фактически аз съм си доливал(лошото, че скоро не съм я пълнил цялата бутилка и затова не съм разбрал проблема по-рано), поплавъка ми е спирал газтта, а па аз си викам "да го еВА и разхода- арчи като RS". Майстора ми закриви рамото на поплавъка и сега дебна при кое положение ще ми свърши газта.Brock написа:Какво ще рече това - проблема е бил в поплавъка и се е оправил от самосебе си или си ходил на сервиз или ....valboy написа:
Значи с тия 6 литра, които последно сипах карам вече около 100 км при условие, че от бутилката излезе бая газообразен пропан-бутан(не можах да го фана на око колко точно