Тракане в мотора focus c-max

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
SlavovSlavov
потребител
потребител
Регистриран: 05 май 2017, 09:50
Status: Извън линия

Тракане в мотора focus c-max

Мнение от SlavovSlavov » 05 май 2017, 10:21

Здравейте колеги, нов сам в форума
Гледах в форума дали някой е имал следния проблем но не открих, собственик сам на ford focus c-max 1.6 tdci 109к.с. 2004г. ,проблема е следния запалих си колата отидох до магазина вс. беше нормално, но след това когато е запалих започна едно ацко тракане в горната част на двигателя, оборотите са нормални, понеже ми е 1ви автомобил и не сам запознат мн., нищо не посмях да правя и веднага се обадих на мой познат който има сервиз, дойде момчето чу как работи ,и се издърпа колата до сервиза, някой имал ли е подобен проблем ? Благодаря предварително.

Потребителски аватар
GeorgiToRuleThemAll
потребител
потребител
Регистриран: 18 авг 2016, 17:43
Модел на автомобила: 2015 1.0 EcoBoost 74kW

Re: Тракане в мотора focus c-max

Мнение от GeorgiToRuleThemAll » 05 май 2017, 21:51

Здравейте, колега!

Аз притежавам бензинов автомобил, но може би с вас имаме сходен проблем, въпреки различията между двата двигателя.
Това е моята тема: https://www.clubford.org/forum/viewtopi ... =9&t=76497
*fe*

Потребителски аватар
SlavovSlavov
потребител
потребител
Регистриран: 05 май 2017, 09:50

Re: Тракане в мотора focus c-max

Мнение от SlavovSlavov » 05 май 2017, 23:26

Здрасти, вчера прочетох темата при мен е различно, трака на желязо, но проблема се разбра днес от какво е, паднал е един от вентилите, за щастие повредите не са големи надрано е буталото вентила залепнал за него, но разходите са големи

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”