И моя Форд
- kolef
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2006, 09:49
- Модел на автомобила: совалка
- Status: Извън линия
И моя Форд
...................
Последна промяна от kolef на 30 яну 2007, 21:32, променено общо 3 пъти.
- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- kolef
- потребител
благодаря Ви, наистина е запазен, но вече годинките си казват думата.. мислех да го сменям, но сина ми, които е на 16, казва, че тази кола той ще я кара и не дава дума да се обели за продажба
искам да питам и mitakacapri за джантите, ако не ги вземе колегата, колко кинти ще им иска
А, и ако някой има идея от каде мога да си намеря карбуратр за моята, но с ръчен смукач, че моя попадна на едни "майстори" ...
и прецакаха автоматичния, а и целия карбуратор и сега като е студен двигателя не мога да потегля.. ще ви бъда благодарен за инфото

Последна промяна от kolef на 23 дек 2006, 10:02, променено общо 1 път.
- kolef
- потребител
не искам да те разочаровам, но едва ли ще намериш такава маска в Бг ... оригинал на "Zender" е и е правена точно за този модел на ЕСКОРТ,но досега друга такава тук не съм срещал
но може и да има..пожелавам ти да си намериш, направо променя вида както се вижда на снимките 

Последна промяна от kolef на 23 дек 2006, 10:02, променено общо 1 път.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Чудеса се правят от стъкломат. Щом е за визията и има мерак, ще стане работата!
Тези ескорти са ми слабост на мен, особено двувратите. Учебната кола беше такава и съм много щастлив че се учих преди 7 години на кола без никакви екстри...
Ако ти е за джанти разтърси се малко, такива като моите се намират по 250лв и си имат специфичен ретро вид. Мисля че повече от 14" не е идейно да се слагат на твоя!

Ако ти е за джанти разтърси се малко, такива като моите се намират по 250лв и си имат специфичен ретро вид. Мисля че повече от 14" не е идейно да се слагат на твоя!

- kolef
- потребител
търсил съм по автоморгите, но комплект /4бр./ до сега не мога да намеря, все по две или три ...
а колкото до цолажа си прав, повече от 14-ки не трябва да се качват, едно че са тежки за 1.3 мотор, друго, че една гума е повече от 80 лв. а 13-цоловите аз си ги купувам на 50 кинта едната...чистак новичка 

Последна промяна от kolef на 23 дек 2006, 10:03, променено общо 1 път.
- kolef
- потребител
Kocko написа:Moите не са от морга, а от гумаджия. Той си внася от Германия гуми втора употреба и случайно попаднах на тях тах. Лака им се бели, но нямат драскотинка. Разтърси се където има вулканизатори, те са хищни хиени, няма начин да не извадят нещо от склада!
Лака не е проблем, прекарваш ги през пясъкоструйка и после една бяла боя (но не чисто бяла), или може да ги никелираш