заводско газово на скорпио 2.0-истина или да
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
- Status: Извън линия
заводско газово на скорпио 2.0-истина или да
Моят форд има заводско газово-/а дали е така/.Нивомера ми показва коичеството на бензина или газта зависи на какво карам.Изпарителя ми е ВИАЛИ с отделна от него плочка в която има вакум-мембрана.Има и /о ужас/сериозно окабеляване.Е има ли нещо подобно по пътеките на Р.Б.????
Наесен с песен в К1.
- tata1971
- потребител
- Контакти:
ФАБРИЧНО ГАЗОВО
Гледай гледай.А каква марка ти е изпарителя - моя е ВИАЛИ холандски и де що съм ходил на майстор го поглежда и нищо .Ама нейсе открих тука един в Бургас провери го обясни ми та сега и аз зная за какво иде реч.
Наесен с песен в К1.
- tata1971
- потребител
- Контакти:
ГАЗОВО
ВИАЛИ е холандска марка.Абе и да не са заводски газовите кво.Само да вървят гемиите и да не се развалят.А между другото изпарителя е електрически и като замине новия струва между 130-140 лв.
ВНИМАНИЕ-/стария не се ремонтира а защото няма части за него-цитат/-говоря за ВИАЛИ-то
Това ми го каза майстор на който вярвам.Симптомите са -почти пълна загуба на мощност -т.е. трябва да натискаш педала до долу и колата едва ще върви , при работещ двигател като извадиш захранването на изпарителя двигателя продължава да работи.
ИЗВОД:винаги трябва да имаш 10 литра бензин
ВНИМАНИЕ-/стария не се ремонтира а защото няма части за него-цитат/-говоря за ВИАЛИ-то
Това ми го каза майстор на който вярвам.Симптомите са -почти пълна загуба на мощност -т.е. трябва да натискаш педала до долу и колата едва ще върви , при работещ двигател като извадиш захранването на изпарителя двигателя продължава да работи.
ИЗВОД:винаги трябва да имаш 10 литра бензин
Наесен с песен в К1.