Задни светлини на FOCUS II combi

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Volov
потребител
потребител
Регистриран: 23 май 2013, 12:31
Модел на автомобила: FOCUS
Status: Извън линия

Задни светлини на FOCUS II combi

Мнение от Volov » 05 фев 2014, 12:11

Здравейте правилно ориентирани люде!
От скоро ме вози един Форд Фокус 2, 1.6, 90 к.с., 2006 г., комби, дизел :D . Като цяло съм много доволен, освен леееекинкия проблем с турбото, който най-вероятно се случи поради немарливостта на братята италианци (понеже от там е внесена). След отстраняването му(срещу 1600 и кусур лева) колицата си върви и ми служи добре. Вчера, обаче, резко осъзнах, че не знам за какво служи най-долната светлина на заден десен рефлектор, която е с бяло стъкло. Не реагира когато пуснах задни светлини за мъгла, на задна скорост също. Смених крушката, обаче пак ЦЪ. Та въпроса ми е за какво, аджеба, е тая гяволия и защо не желае да работи въпреки, че смених крушката с чисто нова.
Моля да ме извините, ако този въпрос вече е разискван. В такъв случай се надявам да ми посочите линк кум темата.

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Задни светлини на FOCUS II combi

Мнение от ЯЛТА » 06 фев 2014, 11:04

Светлина за заден ход е. Щом не свети не идва ток, някъде датчика меже да е откачен, или повреден.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”