Проблем с ел. стъкла
-
- потребител
- Регистриран: 25 май 2012, 11:23
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Проблем с ел. стъкла
Значи вижте какво ми се случи. На форд фоцус съм и имам две степени за пребиране на стъклата. Когато натиска копчето леко движението е докато задържа, а когато го натисна до край се пребира цялото стъкло (или се отваря цялото). Също така когато си заключвам, колата ако има отворени стъкла то те се затварят. Един хубав слунчев ден разбрах, че на предно лево стъкло този функция е изчезнала - ей така от нищото. Стъклото може да се затваря само докато държа бутона натиснат. Когато заключвам колата се затварят всички стъкла но не и въпросното. Някой имал ли подобен проблем .... как да си оправя тази глезотийка ?
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Проблем с ел. стъкла
Имаше някъде тема за "обучение" на стъклата, потърси я.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 25 май 2012, 11:23
- Модел на автомобила: Ford Focus
Re: Проблем с ел. стъкла
Интересно трябва да уча колата си за собствените и функций. За неработещото стъко сваляш го до долу и полсе го вдигаш до горе като заържаш бутона още 3 секунди. След това всичко се оправи.ЯЛТА написа:Имаше някъде тема за "обучение" на стъклата, потърси я.