Модул за централно заключване

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
ivan0v
потребител
потребител
Регистриран: 12 юли 2011, 20:40
Модел на автомобила: Фиеста 1.3i 8v
Status: Извън линия

Модул за централно заключване

Мнение от ivan0v » 09 апр 2012, 22:27

Здравейте днес поставих по малко неправилен(но все пак работещ) начин такова модулче http://www.paoloauto.com/index.php?lang ... hop&id=178" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; на Фиестичката МК4. Направих следното:
1: Махане на шофьорската кора.От там заголване на 4-те кабела които влизат в бравата.
2-С наи-обикноцен уред за измерване на напрежение остановяване на + и - , а при отключване оригиналният модул подава 12в на правилния кабел.При отключено положение има постоянно напрежение от 12в а при заклю4ено е 0в и обратното за кабела за заключване.
Модулчето работи добре,но искам да знам къде се намира оригиналният нали трчбва да има такъв който комадва централното? Или как да накарм бутона за багажника да заработи?(имам оригинален бътон пред скор. лост)
Остават ми два кбела на модула по единият постоянно минава 12в(дори и при натискане на бутона за багажника).

п.с. Видях че има такива теми,о все пак за МК4 няма,както и за този модул.Ако сметнете темата за ненужна я триите.

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК
Status: Извън линия

Re: Модул за централно заключване

Мнение от HACKO » 09 апр 2012, 23:55

Щом си видял темата няма да обяснявам. Мисля че там пише, ама пак ще кажа, МОДУЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА всичко се върши от машинките на предната врата.
Бутона на багажника е независим от централното. За да отваряш с дистанционното, трябва да имаш отделен канал за това.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”