Брезент
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
Брезент
Колата ми е на едно кофти място спряна между две кооперации, всмисъл че не я пчече много слънцето (което е хубаво) но пък като духне вятър и се завихря, вслдствие на което, колата с еотрупва с прахоляк и пясък и какво ли още не, навсякаде кадето има някви чупки, чистачките и оплътненията на прозорците се пълнят. Та се чудя дали да не си взема един "брезент", пиша го в кавички защото едва ли ще намеря като предишните от плат, сега съм видял на няколко места един такъв сивкав и материята прилича много на шушляк. Ако взема такъв сигурно ще зашитава от прахоляка и дъжда, но дали няма да не се проветрява под него и да се прецака боята ?
Няколкой ползва ли някакво покривало ?
Няколкой ползва ли някакво покривало ?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Колега не всеки може да си позволи да има гараж или да плаща наем за такъв. Сигурен съм че на колегата му е ясно че гаража е най-добрия вариант.BadAngel написа:по-добре започни да държиш колата в гараж..
Сега по темата. На времето баща ми имаше такъв за ладата но за няколко години се опече от слънцето и се скъса. Когато беше без брезент му откраднаха фаровете...то в началото на 90-те доста се крадяха части за Лади. Като сложи брезента нищо не са му бутали - дори самия брезент не му пипнаха. А си мисля и друго че за да ти го открадне някой трябва да има същата или поне с подобна форма и размери кола, за да му върши някаква работа.
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
С бризент е хубаво /стига разбирасе да не ти го свият/ пази боята, гумените части и тапицерията от вредните лъчи на слънцето, но само ако не си караш автомобила често, защото в противен случай много бързо ще ти мине мерака покрай ежедневните процедури по "отвиване и завиване" /а и да не забравяме, че покривалото всъщност ще е станало доста мръсно и ще си цапаш дрехите/!
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Re:
Я сподели мнение за покупката си ако може .... че сега временно нямам гараж и колата ми седи на открито. После и на море мисля да ходя и не ми ще да я пече слънцето. Ще почернее ... нищо, че е черна (говоря за колата, а не за жената)

Гледам и в Практикер има някви по 15-20 лева, от едно друго форумче ми хлавалят това
Приемам всякакви мнения и препоръки!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Брезент
Абе имаше една тема дето Паци се оплакваше от тези брезенти,ама нещо и загубих дирите и не знам какво стана.Ако прочете темата,той ще каже какъв е проблема

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Не съм се оплакал.TURBOTO написа:Абе имаше една тема дето Паци се оплакваше от тези брезенти,ама нещо и загубих дирите и не знам какво стана.Ако прочете темата,той ще каже какъв е проблема
Оказа се, че всичко наред с датчиците и поведението на климатика ми.
Взех си такова покривало защото в бачкането няма къде да я бутна на сянка и на обяд като си тръгвам не мога да се кача в колата. Отварям вратата, без да сядам на седалката се пресягам за ск. лост, контактния ключ, паля и пускам климатика. Като почне да духа хладно стискам зъби, влизам и затварям вратите.
Мислих че с покривалото малко от малко ще е по-хладно .. да да ама не.
Седи си сега на терасата.
От ПРАКТИКЕР е купено.
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
Ползвах го само няколко месеца, после котки го надраха и почна да се цепи, а на места дето слънцето го е пекло повече, направо си се разпадна. С една дума - БОКЛУК за много пари
За кратко време примерно само да идеш на една почивка става но иначе ....

За кратко време примерно само да идеш на една почивка става но иначе ....
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Особено зимата или изобщо, когато вали не ми е ясно къде ще го прибера мокър (брезента де) 

- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Купих си покривало за трите коли от Практикер 20лв тъмносив шушляк издържа доста време но онзи ден ми го гепаха от работа, е 20 лв са нищо но ако си взема пак може да го дръпнат без него рискувам отново колата ми да е цялата в ситни капки боя и да пастирам за кой ли път