Ксенон за Мондео 94г.
- koceeeii
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2009, 20:09
- Модел на автомобила: FORD C max 1.6 tdci
- Status: Извън линия
Ксенон за Мондео 94г.
Искам да си взема ксенон (мондео комби 94г.), но ми казаха че има вероятност компютара да ми отчита като грешка по ниското напрежение на крушките
(да ми показва на таблото че има изгоряла крушка). И може да ми трбва "Кабел против грешки (stop canbus error xenon 35W)"
Ако някой е минал по този път да сподели. Благодаря.

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Ксенон за Мондео 94г.
А защо не си вземеш 2 нови фара с хубави, маркови крушки и да отидеш да ти ги регулират на стенд? Гарантирам ти, че ще имаш много по добра видимост през нощта и няма да те псуват всички срещу които караш.
- koceeeii
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2009, 20:09
- Модел на автомобила: FORD C max 1.6 tdci
Те и сега фаровете ми светят перфектно, но ми се иска да сложа ксенон. Ако пък трябва да слагам тези кабели против грешки се отказвам.
- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
Аз съм с мондео 98г. с ксенон вече сигорно 7-8 месеца досега никой не ми е пресветнал (след като съм бил на реглаж на фаровете) а за това,че ще ти свети компутара за изгоряла крушка има голяма вероятнос. Аз това го реших като залепих 2 квадратчета от изолирбанд точно на местата за изгоряла крушка.Какво губиш с направата на това - ако ти изгори една от предните крушки трябва сам да разбереш. А печалбата е че си с ксенон. От както махнах старите крушки (по-точно новите щот веднъж ги смених уш за по-хубави) сега с ксенона се вижда много по добре.
- to6kooo
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 22:13
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 16V GHIA 2003 с ГИ KME
Отдавна съм писъл ама никой не е търсил,с ксенон съм сигурно вече 4 години,на МК1 нямаш проблем с бордовия,напротив,ще ти светне че имаш изгоряла крушка ако действително не ти запали ксенона. P.S
тази кола няма никакъв CAN...