ne zagrqva
-
- потребител
- Регистриран: 04 яну 2011, 19:09
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
ne zagrqva
здравейте може ли някой да ми каже имам форд мондео 2.0 тдци смених му термостата но много бавно загрява ,когато се озори малко отива на 80-90 градуса, ходих в сервис на форд и ми казаха че всичките са били така, ходих и при др майстор и ми каза че сичко ми е изправно нз какво да права вече
- Miri4
- потребител
- Регистриран: 05 май 2009, 20:42
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI 2002 г. 115 к.с.
Re: ne zagrqva
Така е .ТДСА загряват бавно особенно зимата .Трябва яко да го напънеш за да загрее. Това се дължи на по високиа КПД на двигателя спрямо бензиновия.
- lorinzar
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2009, 21:01
- Модел на автомобила: продаден
напълно си е нормално това е силата не форд не грее ако искаш грееща кола VW лятото му е силата при първия сериозен планински преход на по ниски предавки е заминал
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Разгледай хубаво, дали няма печка, която да помага на мотора да загрее. Имаше коментар във форума, че новите имат такава и ако се повреди няма загряване.
П.П. VW има такава.
П.П. VW има такава.
- perfekt
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 13:21
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 TDCI DURATORQ
- Контакти:
Колега,не търси печка.Зад рейката , твоита кола има фабричен електрически донагревател,на който най вероятно му е изгоряла свеща.Качи го на някой канал , проследи маркучите и ще го видиш
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
Освен, че трябва да имаш донагревател, мисля, че някъде във форума колега беше споменал за наличието на 2 термостата на МК3 Мондео. Провери си охладителната система в Хайнес.
http://zamunda.net/details.php?id=75053&hit=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zamunda.net/details.php?id=75053&hit=1" onclick="window.open(this.href);return false;