Ключар в София за ключалката за заплване?
-
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2009, 17:17
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1996 MK4, 1299cc, Endura-E
- Status: Извън линия
Ключар в София за ключалката за заплване?
И трите ми ключа са леко кофти.. и като искам да изключа двигателя при завъртането на ключа назад, точно преди да го извадя има едно леко прещракване, което изведнъж в последно време стана не толкова леко и вчера ми се заклещи тотално ключът и едвам го завъртях назад след 10мин борба.
В мотопфое ли трябва да си сменя всички ключове и ключалки или как се процедира в такъв случай ?
В мотопфое ли трябва да си сменя всички ключове и ключалки или как се процедира в такъв случай ?
-
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2009, 17:17
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1996 MK4, 1299cc, Endura-E
Re: Ключар в София за ключалката за заплване?
*bump*
Чух че някои обикновени ключари можели да свършат работа да прочистят ключалката някак си... може ли някой да сподели опит.
Чух че някои обикновени ключари можели да свършат работа да прочистят ключалката някак си... може ли някой да сподели опит.
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Re: Ключар в София за ключалката за заплване?
Аз знам, че поне за ескорта ми ми казаха, че за 20лв. на ключалка могат да я направят да става за всякакъв ключ. Просто им носиш ключалка, ключ и те нагаждат ключалката към ключа.Не се разваля самата ключалка, просто се пренарежда!Това важеше за ключалките на вратите, за контактния ключ предполагам, че е същата процедура!Успех!