Fiesta броня
-
- потребител
- Регистриран: 14 май 2009, 14:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
- Status: Извън линия
Fiesta броня
Имам фиеста 2008 година и имам следният проблем с броните. Сигорно мнозина от вас които имат същите колици са се зблъскали с този проблем в снега.
Тъйкато това е сравнително евтина кола за класъси се биах приготвил за какви ли не извращения от форд но това направо не разби. Броните за направени от по деве части, като горната е закрепена посредствон 4 бр. 6 мм биолчета за купето, а долната част (където са и халогените) е прихваната посредством щипки и две самонарезни винчета. Какво се получава, всеки път кат се напухам уу някоя паспа и ли по дълбок коловоз и тя се откача спирам, закачам до следващият път и така докато не е згазя някои хубав ден. Ходих в сервиза и ко ми обясниха " Това им е слабото място, отиди при застрахователя и после ще ти е оправим" ТА дайте идея как да е укрепя тази броня за да не я прегазя някои ден?
Тъйкато това е сравнително евтина кола за класъси се биах приготвил за какви ли не извращения от форд но това направо не разби. Броните за направени от по деве части, като горната е закрепена посредствон 4 бр. 6 мм биолчета за купето, а долната част (където са и халогените) е прихваната посредством щипки и две самонарезни винчета. Какво се получава, всеки път кат се напухам уу някоя паспа и ли по дълбок коловоз и тя се откача спирам, закачам до следващият път и така докато не е згазя някои хубав ден. Ходих в сервиза и ко ми обясниха " Това им е слабото място, отиди при застрахователя и после ще ти е оправим" ТА дайте идея как да е укрепя тази броня за да не я прегазя някои ден?

- tqnko
- потребител
- Регистриран: 13 окт 2009, 18:32
- Модел на автомобила: Ford fiesta mk3 1.1 с АГУ, 4/5 врати, много бЕга.
- Контакти:
Re: Fiesta броня
Правиш едни дупки с дрелката и по 2-4 болчета 

Закона на живота гласи: Яж боб, карай форд, живей горд!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
Re: Fiesta броня
Аз съм я усилил с по още 2 винта от всяка страна, и после отпред с още 2 щипки, допълнителни...
Имах проблем също, че се беше олюпила цялата и накрая със спрей я направих ОК...
Имах проблем също, че се беше олюпила цялата и накрая със спрей я направих ОК...