Мазо-Мазо...???
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Мазо-Мазо...???
Гледам аз тука ника на най новия член - Мезо-Мезо- и се сещам за МАЗО МАЗО...въпроса ми е : има ли я някой тая песен или от къде да си я дръпна?
Много готин спомен имам с нея...последното (от трите ) ми напиване..93 г. с жена ми (а бяхме гаджета )...ще съм благодарен ако някой ми свърши работа..
Много готин спомен имам с нея...последното (от трите ) ми напиване..93 г. с жена ми (а бяхме гаджета )...ще съм благодарен ако някой ми свърши работа..
...дрън-дрън...мноо важно...
- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Точно оригинала де,ама коя от всичките песни.То има-няма 5-6 песни(ЦИГАНСКИ) със заглавието "Мазо-мазо".Тази дето я пее Ивана оригинала е на един албански циганин,отделно имам "Мазо-мазо" на орк.Север от този период дето казваш 92-93 г.,отделно го имам на един сръбски циганин(мисля че беше Люба Аличич ама не съм напълно сигурен,пак от този период)дето пак се пее на цигански,имам го на Планета бенд и Альошата изпълнение на живо от Швейцария,отделно и на оркестър Кристали.Тук говоря само за циганските изпълнения на песен със заглавието "Мазо-мазо".Отделно дето тази песен е изпята на 2-3 български,1-2 сръбски,гръцки и турския вариант.Обърни внимание каква ми е професията,дето си задал въпроса в по-горната тема 
Edit:
Значи,ето ти засега един линк,когато имам време ще потърся и още 1-2 и дано да е някоя от тях,защото някои от песните за които споменах са ми на касети и е голяма играчка да връзвам дека и да ги свалям на компа,още повече че не всички касети са описани
http://info.datacom.bg/saki4a/Dingo%20% ... tq%202005/" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit:
Значи,ето ти засега един линк,когато имам време ще потърся и още 1-2 и дано да е някоя от тях,защото някои от песните за които споменах са ми на касети и е голяма играчка да връзвам дека и да ги свалям на компа,още повече че не всички касети са описани

- snaiperisto
- потребител