Ескорт ТД спукан маркуч хидравлика
-
- потребител
- Регистриран: 02 апр 2009, 22:22
- Модел на автомобила: eskort
- Status: Извън линия
Ескорт ТД спукан маркуч хидравлика
Здравейте,
Спука ми се маркуча на хидравликата който излиза от помпата, от страна на високото налягане. От къде мога да си намеря? Четох една тема че се рециклирали в София, но не съм от София, а немога да я откарам така течаща, освен до някой близък сервиз. Какво да правя???
Спука ми се маркуча на хидравликата който излиза от помпата, от страна на високото налягане. От къде мога да си намеря? Четох една тема че се рециклирали в София, но не съм от София, а немога да я откарам така течаща, освен до някой близък сервиз. Какво да правя???
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Ескорт ТД спукан маркуч хидравлика
Свали детайла (сложничко е) и отиди при свестен майстор, занимаващ се с компресори и тем подобни - той ще ти реши евтинко проблемаvictim написа:Здравейте,
-
- потребител
- Регистриран: 02 апр 2009, 22:22
- Модел на автомобила: eskort
Re: Ескорт ТД спукан маркуч хидравлика
Решено.
Временно го дтегнах с парчета велосипедна гума и скоби на мястото на пукнатината. Издържа до София (80км) с 200-300мл. течност доливане. На сливница Една фирма Артуро или нещо подобно ми оправи всичко за 1 час и 100 кинта. Много грамотно изглежда дано и такова да се окаже.
Май трябва да проверя дали не съм наквасил ангренажа с хидравлична течност.
Временно го дтегнах с парчета велосипедна гума и скоби на мястото на пукнатината. Издържа до София (80км) с 200-300мл. течност доливане. На сливница Една фирма Артуро или нещо подобно ми оправи всичко за 1 час и 100 кинта. Много грамотно изглежда дано и такова да се окаже.
Май трябва да проверя дали не съм наквасил ангренажа с хидравлична течност.