форд сиера диференциал
- ars3nal
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2009, 22:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TD 1998
- Status: Извън линия
форд сиера диференциал
Здравеите.Имам форд сиера 1987 година и забелязах че от диференциал ми е изхварлено маслото ,казаха ми че може да са симерини ама много не сам сигорен та ако може някой по запонат да ми каже от какво може да е.Мерси предварително.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Re: форд сиера диференциал
От къде точно? Ако ти омаслява спирачките са заминали семерингите .Виж отгоре на деф. дали имаш отдушник
едно метално капаче то трябва да се движи свободно /върти/ без да се вади , ако не се върти го раздвижи и махни калта от него.
едно метално капаче то трябва да се движи свободно /върти/ без да се вади , ако не се върти го раздвижи и махни калта от него.
- ars3nal
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2009, 22:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TD 1998
Re: форд сиера диференциал
по купето е изхварленето точно над диференциал отдвете страни понеже са ми скасани и маншоните на полуоската и там отишло маслото и аз мисля че е семерина ама исках и второ мнение да сам по сигорен.Мерси колегаg.taskov написа:От къде точно? Ако ти омаслява спирачките са заминали семерингите .Виж отгоре на деф. дали имаш отдушник