Относно "спортния филтър" ???
-
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2008, 18:51
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Относно "спортния филтър" ???
Здравейте на всички
Винаги сам се интерисувал защо точно ги слагат тия спортните филти за въздуха , има ли файда от тях или само придават малко звук на колата
Имам Фиеста 97-ма малко ми е счупена филтарната кутия ще се промени ли вървенето на колата ако сложа от тия спортните имам предвид към по лошо то че няма да тръгне да върви е ясно
Трябва ли да е слойен след дебитомера??
Ами във стандартния филтър жлиза няква букса някав датчик ли е това за какво слижи ???
Пречи ли му ако не е свързан тоя датчик защото като сложа спортния вилтър няма каде да го пъхна ??/
някои слагал ли е на мк4 спортен филтър ила ли вероятност да се спъне ?? вдига лимного шум ?
1.4 16 v Z-teck S
Малкомного въпроси ще се радвам някой да ми отговори
Благодаря

Винаги сам се интерисувал защо точно ги слагат тия спортните филти за въздуха , има ли файда от тях или само придават малко звук на колата
Имам Фиеста 97-ма малко ми е счупена филтарната кутия ще се промени ли вървенето на колата ако сложа от тия спортните имам предвид към по лошо то че няма да тръгне да върви е ясно
Трябва ли да е слойен след дебитомера??
Ами във стандартния филтър жлиза няква букса някав датчик ли е това за какво слижи ???
Пречи ли му ако не е свързан тоя датчик защото като сложа спортния вилтър няма каде да го пъхна ??/
някои слагал ли е на мк4 спортен филтър ила ли вероятност да се спъне ?? вдига лимного шум ?
1.4 16 v Z-teck S
Малкомного въпроси ще се радвам някой да ми отговори

Благодаря
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Относно "спортния филтър" ???
Едва ли.. , една и съща тема дъвкана десет пъти вече...Mihail40 написа: Малкомного въпроси ще се радвам някой да ми отговори![]()
Благодаря

P.S. Добре дошъл и на теб.
-
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2008, 18:51
- Модел на автомобила: Fiesta
cenzor написа:Едва ли.. , една и съща тема дъвкана десет пъти вече...Mihail40 написа: Малкомного въпроси ще се радвам някой да ми отговори![]()
Благодаря![]()
P.S. Добре дошъл и на теб.
Добре извинявам се може ли линк за тема сас въпростите които ме касаят ??
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/search.php" onclick="window.open(this.href);return false; и пишеш спортен филтър . Има 106 теми, в които е споменат и както казах - десетина с обсъждания на спортни филтри.Mihail40 написа: Добре извинявам се може ли линк за тема сас въпростите които ме касаят ??