Galaxy климатик/отопление?
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Galaxy климатик/отопление?
Здравейте колеги!
Наскоро си купих Galaxy 2.0 DOCH '99 и все още го изучавам.Вчера ходих да ми допълнят климатика.Под капака има стикер какъв е типа фреон.На стикера има-"Evaporator 1(950+50g)" и "Evaporator 2(1350+50g)" това два изпарителя ли са или просто посочват 2 типа изпарители които се използват?Задавам този въпрос защтото има отделна система за отопление(климатик?!)за задната част на купето но когато завъртя копчето да духа студено не се получава.От къде задната духалка взема въздух от вътре или от вън.

Наскоро си купих Galaxy 2.0 DOCH '99 и все още го изучавам.Вчера ходих да ми допълнят климатика.Под капака има стикер какъв е типа фреон.На стикера има-"Evaporator 1(950+50g)" и "Evaporator 2(1350+50g)" това два изпарителя ли са или просто посочват 2 типа изпарители които се използват?Задавам този въпрос защтото има отделна система за отопление(климатик?!)за задната част на купето но когато завъртя копчето да духа студено не се получава.От къде задната духалка взема въздух от вътре или от вън.

-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
- Status: Извън линия
Re: Galaxy климатик/отопление?
Здравеи колега,първо да те попитам докъде стигна с проучването на Галаксито.Щото темата е от доста време затова питам.Иначе и аз си купих такова животно ама бързо го разучих.Моето е 97 година.Климатика събира около 1 литър фреон, и тои не топли.Имам парно от двигателя, като отзад е свързано също от двигателя, но има и печка преди задна лява гума.Като се наведеш между калника и гумата и се вижда аспуха.Като е загрят двигателя и отзад духа топло без да пускам печката.То при мен и без това не работи, ама съм я свалил за ремонт.
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Здравей колега,ами аз горе долу го поразучих моето.Бях малко объркан като видях на един стикер под капака за количеството фреон че пишат за изпарител1 и изпарител2 и си помислих че съм с двузонен климатик
но това е явно стандартен стикер за автомобилите които имат по два изпарителя.Иначе печка нямам но парното ми топли добре и отпред и в задния отсек.Иначе колицата си я бива много съм доволен ако мога да съм ти полезен с някаква информация ще се радвам. 

-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
- Status: Извън линия
Привет отново, в момента свалям от Замундата упътване за Галаксито.Дано да е на български.Щото аз го имам на немски, нищо че живея в Германия
.