Обърнат волан на ескорт
- terminatoro
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2007, 08:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8tddi 2000г.
Chevrolet Epica 2.5 2009г. - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Обърнат волан на ескорт
Здравейте колеги,
Миналата седмица си взех ескорт 1997 копие на сегашния ми, но забелязах,че волана ми стои на обратно.
Притеснява ме как се се сваля еърбега,без да го прецакам и да си оправя волана! Като напъна капака на волана тръгва да илиза,но ме е страх да го го мъча по-силно да не прецакам нещо.
Дайте акъл как се сваля тоя капак и как да си обърна волана!
Миналата седмица си взех ескорт 1997 копие на сегашния ми, но забелязах,че волана ми стои на обратно.
Притеснява ме как се се сваля еърбега,без да го прецакам и да си оправя волана! Като напъна капака на волана тръгва да илиза,но ме е страх да го го мъча по-силно да не прецакам нещо.
Дайте акъл как се сваля тоя капак и как да си обърна волана!
ZETEC POWER!!!!!
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Re: Обърнат волан на ескорт
погледни зад волана има 2 дупки трябва да има винтове с които ти е хванат еърбега...махаш ги пада ти еърбега и след това си отвиваш волана......
ама не разбрах как така ти е на обратно волана

- terminatoro
- потребител
Ами като е в изправено положение волана емблемата седи на обратно- най-просто обясненоFordSierra1.6L написа:погледни зад волана има 2 дупки трябва да има винтове с които ти е хванат еърбега...махаш ги пада ти еърбега и след това си отвиваш волана......

То не е голям проблем ,но ме дразни много!
П.С Мерси за отговора

ZETEC POWER!!!!!
-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
[quote="terminatoro"][/quote]
По някога това се получава при регулиране на предницата. Може би трябва да отидеш на стенд и да не се наложи да сваляш волана.
По някога това се получава при регулиране на предницата. Може би трябва да отидеш на стенд и да не се наложи да сваляш волана.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Peet написа:По някога това се получава при регулиране на предницата. Може би трябва да отидеш на стенд и да не се наложи да сваляш волана.terminatoro написа:

Аз се чудя - дали само емблемата е на обратно ( някой да я залепил грешно) или и наистина спиците на волана също са в грешната посока.
-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Преди време имах една Застава и след смяна на кормилна рейка майстора на стенда така я беше регулирал,че волана беше завъртян почти на 180градуса при движение направо.Бая стенд ще трябва , за да е обърнат целия волан на обратно

- terminatoro
- потребител
Б аз така и така ще трябва да я разглабям че нещо от дясно ми потропва да го видя и ще гледам да го изправя тоя волан ,че така е адаски дразнещоPeet написа:Преди време имах една Застава и след смяна на кормилна рейка майстора на стенда така я беше регулирал,че волана беше завъртян почти на 180градуса при движение направо.Бая стенд ще трябва , за да е обърнат целия волан на обратно

ZETEC POWER!!!!!