Нещо пука?!
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- Status: Извън линия
Нещо пука?!
вчера по варненската магистрала реших да видя колко ще дигна и нали дигна прилична скорост за двигателя и годината и при положение че бяхме 5човека(170) но като почнах да намалям нали за да не вляза във варна със 150
натискам по рязко спирачките и се чу някакво изпукване волана почна да ми играе ,колата почна да отива наляво... неска отново го забелязах това пукане но при по ниска скорост като натисна по рязко спирачките..
мисля че имам разбити карета защото като натискам колата от 2те страни по гумите има лек луфт и леко припукване но като правя обратен завой с газ не се чува... другото е че колата е имала челен удар преди да я купя....
възможно ли е да е от каретата или и от амортисьорите и тампоните и там сичките работи по окачването защото ми се струва че проблема иде от там

мисля че имам разбити карета защото като натискам колата от 2те страни по гумите има лек луфт и леко припукване но като правя обратен завой с газ не се чува... другото е че колата е имала челен удар преди да я купя....
възможно ли е да е от каретата или и от амортисьорите и тампоните и там сичките работи по окачването защото ми се струва че проблема иде от там
- Shooter
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI 1996 Turnier Ghia
Ford Mondeo нова пръчка комби 2009 - Местоположение: Хасково
- Status: Извън линия
Re: Нещо пука?!
колега най вероятно е каре! от голямата скорост и натоварване и може би леко променена геометрия в предницата (тя вече не е като от завода) се е прецакало карето! отиди на стенд и сте разбереш!