има ли начин да разбера кога ми е произведена колата?
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
има ли начин да разбера кога ми е произведена колата?
интересно ми е има ли начин да разбера кога ми е произведена колата и коя по ред е ... чрез някакъв номер може би ?
иначе на големия талон пише че 1-вата регистрация на колата е на 03.03.1993. , а също и намерих лепенка в колата , залепена от вътрешната страна на таблото (като го разглобих и я намерих) и на него имаше същата дата 03.03.1993. знам че мондео започват да се произвеждат през 93 но кога по точно - от 01.01.93 сигурно ? може би моито мондео е от първите броики ?
ако знаете някакъв начин да се разбере точна дата на производство а не на регистрация и коя броика е кажете 
иначе на големия талон пише че 1-вата регистрация на колата е на 03.03.1993. , а също и намерих лепенка в колата , залепена от вътрешната страна на таблото (като го разглобих и я намерих) и на него имаше същата дата 03.03.1993. знам че мондео започват да се произвеждат през 93 но кога по точно - от 01.01.93 сигурно ? може би моито мондео е от първите броики ?

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Октомври 1992 започва да се произвежда, а Март 1993 започва да се продава. Новия Микрокат дава точна дата когато колата е излязла от завода. Но различните елементи са си с + - някой месец, тоест по частите не можеш да си сигурен, защото пепелника може да е Февруари 1993, а кората на таблото Март 1993 примерно.
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
колега траян савов вин декодера ще ми е полезен , въвеждам точно и ми дава това - You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.
--------------------------------------------------------------------------------

You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.
--------------------------------------------------------------------------------

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата