изгоря ми лампата в купето - мондео
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
изгоря ми лампата в купето - мондео
Значи тая вечер като отворих вратата и крушката на лампата която е в купето изгоря , но не виждам как мога да я демонтирам и да я сменя... някои ако е сменявал нека ми обесни начина... и още като щракнах да я включа за да видя наистина дали е изгоряла при включване часовника в колата дето е както си светеше и се размаза и числата изчезнаха......
какво е това някакво късо съединение ли.... моля обеснете..

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
-
- потребител
моята лампа е само една , преди люка , горе , тя винаги до сега си е светила , аз незнам бушоните кои за какво е , кокоф имаше един потребител ги беше показал аз си ги принтирах ама сега ги тарся и ги няма , ако можете да кажете кои бушон да гледам дали е здрав , и все пак ако може да ми кажете как да разглобя лампата , няма болтове нещо
защото какво късо ще стане без да пипам нищо , сигурно е крушката, ама колко му е да е късо..... та чакам помощ : кои бушон да гледам , и как да го разглобя , таблото с бушоните знам каде се намира , поне това знам.

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
-
- потребител
Maikal написа:За ел. таблата ето една топла топла тема![]()
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 947#132947
еи мерси много , сутринта стана нещо много странно обаче..... вчера колко пати отварях затварях вратата , пусках крушката от копчето не светна , но сутринта като тръгнах на някаде още при влизането в колата си светна само и часовника работеше отлично....