Разглабяне на табло
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- Status: Извън линия
Разглабяне на табло
искам да попитам някой разглабял ли е табло на орион 89'
и ако може да даде снимка точно къде са финните моменти защото 1майстор ми го счупи вече и дрънчи адски дразнещо
мерси предварително
и ако може да даде снимка точно къде са финните моменти защото 1майстор ми го счупи вече и дрънчи адски дразнещо
мерси предварително
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Ами ... много по спомен защото съм го отварял преди има няма 5 години, за да сменя крушките на осветлението. Жилото се откача като се стисне главата му влизаща в километража. От някоя от страните и има издадено и като се натисне се освобождава. А за да се стигне до там се бърка от ляво на таблото с приборите като не се напъва много. То се държеше на няколко видии, а преди това се сваляше една декоративна пластмаса.
Пак повтарям, правил съм го много отдавна и вероятно не съм достатъчно изчерпателен.
Пак повтарям, правил съм го много отдавна и вероятно не съм достатъчно изчерпателен.
Поздрави

- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Доста по лесно е да си го развиете от скороститеThe seven написа:Ами ... много по спомен защото съм го отварял преди има няма 5 години, за да сменя крушките на осветлението. Жилото се откача като се стисне главата му влизаща в километража. От някоя от страните и има издадено и като се натисне се освобождава. А за да се стигне до там се бърка от ляво на таблото с приборите като не се напъва много. То се държеше на няколко видии, а преди това се сваляше една декоративна пластмаса.