Пинчер
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Пинчер
Усещам че ще си подаряваме пинчера на някой добронамерен стопанин, който може да се грижи за него по-добре от нас. 4 годишен, чистокръвен.
Малко по-малък е от чихуахуа.
Проблемът е че сме много заети, никой от нас няма време да го гледа през деня. Така че ако някой се интересува от породист светлокафяв пинчер или търси компания на родители или баба и дядо да свирка. Ще измислим нещо по въпроса. Последно щяхме да го подарим на една възрастна жена, чийто съпруг е пенсионер и много обича животни, но имат проблеми в момента и не стана.
Пишете ми на ЛС, ако имате нещо наум.
Малко по-малък е от чихуахуа.
Проблемът е че сме много заети, никой от нас няма време да го гледа през деня. Така че ако някой се интересува от породист светлокафяв пинчер или търси компания на родители или баба и дядо да свирка. Ще измислим нещо по въпроса. Последно щяхме да го подарим на една възрастна жена, чийто съпруг е пенсионер и много обича животни, но имат проблеми в момента и не стана.
Пишете ми на ЛС, ако имате нещо наум.

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ах сладур
жалко,че ще сменя стопаните.Ние имаме кучета от както се помня,имахме и пинчер,който живя 11г и умря в бой с един дратхар, лошотия си беше и така си остана.
Големичък е вашия сладур и трудно ще свикне с други стопани,ама щом се налага.

Ако е причината,че няма кой да го гледа...той може да се гледа и сам.Не му трябват разходки по 1 ас,достатъчно малък е ,че като обиколи 2 пъти апартамента и ще се умори.Ако има изградени хигиенни навици да си върши работата 2 пъти дневно навън не би трябвало да има проблеми да стои сам.
жалко,че ще сменя стопаните.Ние имаме кучета от както се помня,имахме и пинчер,който живя 11г и умря в бой с един дратхар, лошотия си беше и така си остана.
Големичък е вашия сладур и трудно ще свикне с други стопани,ама щом се налага.

Ако е причината,че няма кой да го гледа...той може да се гледа и сам.Не му трябват разходки по 1 ас,достатъчно малък е ,че като обиколи 2 пъти апартамента и ще се умори.Ако има изградени хигиенни навици да си върши работата 2 пъти дневно навън не би трябвало да има проблеми да стои сам.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Павлине, Коцето много добре се ориентирал да го даде на някой.
Гадно е да седи само добичето.
Нали си имам един сиамец много готин и кротък и го гледам че сам не може да седи. Сега стана и на възраст вече и гледам тия дни ма ич не е добре. Обикаля кат шашаф, мячи, пика през 30 мин ли квот прай там ли деа го знам. През още толкоз се пресеща за ядене и е станал 100 кила. 17 години баси котарака.
Не може да седи само. Не стига че е в плен ми и само.
Дано го вземе някой който има време да се занимава с него.
Гадно е да седи само добичето.
Нали си имам един сиамец много готин и кротък и го гледам че сам не може да седи. Сега стана и на възраст вече и гледам тия дни ма ич не е добре. Обикаля кат шашаф, мячи, пика през 30 мин ли квот прай там ли деа го знам. През още толкоз се пресеща за ядене и е станал 100 кила. 17 години баси котарака.
Не може да седи само. Не стига че е в плен ми и само.
Дано го вземе някой който има време да се занимава с него.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Много е добро животинчето, но иска внимание. Сега ми се е свил на кравай зад задника и похърква (буквално) 
Не е лошотия, не хапе, не прави гадости, лае като всяко куче като чуе някой да се прибира, нещо като поздрав. Много е любвеобилен. Съседката веднъж ми каза че плачело докато ни няма, скимтял и т.н. А и маркира територии постоянно, докато няма хора до него. И не е приятно нито за нас нито за него. То природата му с наказания не се променя, иска си внимание.

Не е лошотия, не хапе, не прави гадости, лае като всяко куче като чуе някой да се прибира, нещо като поздрав. Много е любвеобилен. Съседката веднъж ми каза че плачело докато ни няма, скимтял и т.н. А и маркира територии постоянно, докато няма хора до него. И не е приятно нито за нас нито за него. То природата му с наказания не се променя, иска си внимание.

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
да,гадно е.Но още по гадно е когато го преместят в друга къща с други хора.Нашия пинчер когато отивахме на море и той горкото гледа,че си събираме багажа ,се свиваше и гледа жлано,не му се закача не му се играе.paci написа:Гадно е да седи само добичето.
А като тръгнем,дядо ми идваше да го гледа.И се обажда по телефона "тва куче неще да яде",сутрин му слага -близне хапне и го остави.Седи свито и му е мъчно .Докато не си дойдем не му минава.После се напикава от радост,че сме си дошли.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Викаш ако те оставят сам няма да ядеш и пиеш вода докъто не се върнат и като се върнат, ще препикваш от радост_George_ написа:аз толкова съм свикнал нещо да ми скимти, лае и вие, че направо не си представям живота без домашните ми любимци... у нас имаме 3 пекинеза и 2 добермана![]()

Нямам възможност да се грижа за куче, иначе бих взел Лари

Имам си един одъртял и изкуфял котарак който е мноо готин. Сега иска малко повече грижи ама кво да го праа кат сме гледали майка му и след това него вече 17 години