Как ви тръшна грипът
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
- Status: Извън линия
Как ви тръшна грипът
Какво да ви разправям вече втора седмица ни разката играта това нещо такова никога не е било без температура цялата глава до раменете ми е блокирала направо ужаш това епидемия ли е бах... 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
С температура, без, сополи, без ... уж съм печен и държа ама един ден ме гътна висока тмепература. Ако бях сам в колата сигурно да съм направил някоя простотия като да се унеса в колата или нещо такова, ми пича с мен се усети че много жега съм дал и ми пусна хладното та се освежих колкото да се прибера и последва 24 часа едно такова като спане.
После и други и други ... 10+ кила ракия замина
Държим печено ма си е гадничко верно.
После и други и други ... 10+ кила ракия замина

Държим печено ма си е гадничко верно.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
и аз съм жертва на грипа.От неделя говоря като мутиращ тинейджър,хората не могат да ме познаят по телефона,купувам си кърпички за нос на стекове от метро
Между другото ме светнаха за един народен лек за запушен нос:
Етилов спирт-90% и настърган прополис.
Топват се тампони с памук и се навират в ноздрите.В първия момент е дошъл края на света,ама след няколко минути така хубаво отпушва запушения нос....
Оздравявайте бързо!

Между другото ме светнаха за един народен лек за запушен нос:
Етилов спирт-90% и настърган прополис.
Топват се тампони с памук и се навират в ноздрите.В първия момент е дошъл края на света,ама след няколко минути така хубаво отпушва запушения нос....
Оздравявайте бързо!
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Много сте калпави всички
Аз много трудно се разболявам най-много в годината да имам за 2-3 дена суполчета или пък да ме боли глава това е ....
Зимата си ходя с една блузка и яке което е пролетно не е дебело,няма шапки, ръкавици и други такиви ....нищо ми няма да чукна на дърво
Въпрос на организъм е всичко.....иначе обличането му е майката и много пазене от другите хора които са заразени ако забележите това

Аз много трудно се разболявам най-много в годината да имам за 2-3 дена суполчета или пък да ме боли глава това е ....
Зимата си ходя с една блузка и яке което е пролетно не е дебело,няма шапки, ръкавици и други такиви ....нищо ми няма да чукна на дърво

Въпрос на организъм е всичко.....иначе обличането му е майката и много пазене от другите хора които са заразени ако забележите това

- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Бах снощи легнах в 20:00 два пъти ставах да се преобличам сутрента ставам напълно рестартирал като нов като кисела краставичка абе ни лук ял ни лук мирисал но кат стане 17:00 почва се наново антивирусната ми програма явно не работи щот не може да го фане ааааа за ракия и такива ти ми работи изобщо не съм си и помислял но като отстраня вируса или троянският кон задължително пълна дезинфекция на организма еее че от две седмици не съм близвал освен чая и хаповете...........пфууууу