Спират филма за Могилино
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
- Status: Извън линия
Спират филма за Могилино
Първо се о.срахме, а сега се опитваме да омажем акото още повече....
кво да ги прайш, политици, те за друго не стават, освен да си висят в креслата.......
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=221870" onclick="window.open(this.href);return false;
кво да ги прайш, политици, те за друго не стават, освен да си висят в креслата.......
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=221870" onclick="window.open(this.href);return false;
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Щраусовата тактика си остава единственото оръжие на родните политици...
Чича ми Адолф и Холокоста са бледо подобие на народните ни избраници и жалкото съществуване, което те осигуряват на българските деца!
Браво на герберите, щом са против спирането на филма.
Чича ми Адолф и Холокоста са бледо подобие на народните ни избраници и жалкото съществуване, което те осигуряват на българските деца!
Браво на герберите, щом са против спирането на филма.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Да вземат да затворят народните избранници за една седмица при тези условия, да видат кон боб яде ли.
Това си е чиста проба геноцит. Да им дават по 3 лева на месец
, а те да се возят в нови скъпи лимузини за стотици хиляди.
Като им гледам поведението на управляващите ми става ясно, че много добре знаят какво е положението, но се правят на ударени.
И как си прехвърлят топката Христо Стоичков ряпа да яде. Те затова искат да ги закрият домовете, че да се отърват по лесния начин.
Направо си плачат за разтрел. Дано успеят с вота на недоверие, че да се махнат от парламента и да влизат в затвора - кадето им е мястото.
Това си е чиста проба геноцит. Да им дават по 3 лева на месец

Като им гледам поведението на управляващите ми става ясно, че много добре знаят какво е положението, но се правят на ударени.
И как си прехвърлят топката Христо Стоичков ряпа да яде. Те затова искат да ги закрият домовете, че да се отърват по лесния начин.
Направо си плачат за разтрел. Дано успеят с вота на недоверие, че да се махнат от парламента и да влизат в затвора - кадето им е мястото.
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Тъжна история...не знам каквото и да се каже ще бъде малко.Лентата не отразявала обективно грижите за децата в домовете за сираци в БГ-да съгласен съм,защото на други места гледката е още по-смразяваща от Могилино.Защо да се спира филма нека целият свят да види какво става тук и да помогне,защото явно никои от ония 240 боклука не може или по-точно не иска да се справи с този и със всички други проблеми.