Задно гърне
-
- потребител
- Регистриран: 12 фев 2008, 11:37
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.6 16V 96г
- Status: Извън линия
Задно гърне
Задното гърне на форда ми (фиеста 1.6 16V 96г) е за смяна и навсякъде ми обявяват цени от 190-215 лв (с монтаж).
Мога ли да намеря по-добра оферта и къде?
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
Re: Задно гърне
Има по добра оферта, в сервиза на Ем Комплект 33,но тук ни недолюбвате и дали да ти я казвам и да ти спестя стотина лева?bibara написа:Задното гърне на форда ми (фиеста 1.6 16V 96г) е за смяна и навсякъде ми обявяват цени от 190-215 лв (с монтаж).
Поредния случай, когато незнаещи потребители на този форум ,стават и ще стават жертва, на арабски сервизи.
Звъннете на приемчика на сервиза в Павлово 0889966997 .
Поздрави от Ем Комплект 33
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Аз ходих при един "арабин" за ремонт и се изненадах, че 90% от гърнетата са на АСПО, а останалите някакви полски- същите които си сложих като ги взех от "български" магазин.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 12 фев 2008, 11:37
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.6 16V 96г
Минавайки по Стамболийски видях рекламна табела на аспо пред един гараж.
Спирам,вътре един дребен и плешив арабин с боядисани мустаци и останалото от косата.
Разбрахме се криво-ляво,че за тази кола нямал български ауспух и ще ми преправи от друга кола за 105лв.След 40мин чукане и заваряване колата беше готова.
Паля и забръмча като набравена за Божурище.
След 40мин на студа и "добрия" резултат ми идваше да затворя араба в канала,почнаха се едни разправии....
В крайна сметка за 10 мин сложи старото гърне,колката да се предвижа до друг сервиз.
Звъннах на телефона от поста на 01 и ми обявиха 172 лв за улолкар + 15 за монтаж и 110лв да го направят на място със заглушител подходящ за кубатурата и мощноста на фиестата ми.
Там ме посреща очтив младеж, вкарва ми колата и ме праща на топло в кафенето на горния етаж.
Сега се прибирам от там със задоволително тиха кола (за 120лв и 1 година гаранция) и вече поуспокоен че не съм си загубил почивния ден напразно.
Спирам,вътре един дребен и плешив арабин с боядисани мустаци и останалото от косата.
Разбрахме се криво-ляво,че за тази кола нямал български ауспух и ще ми преправи от друга кола за 105лв.След 40мин чукане и заваряване колата беше готова.
Паля и забръмча като набравена за Божурище.
След 40мин на студа и "добрия" резултат ми идваше да затворя араба в канала,почнаха се едни разправии....
В крайна сметка за 10 мин сложи старото гърне,колката да се предвижа до друг сервиз.
Звъннах на телефона от поста на 01 и ми обявиха 172 лв за улолкар + 15 за монтаж и 110лв да го направят на място със заглушител подходящ за кубатурата и мощноста на фиестата ми.
Там ме посреща очтив младеж, вкарва ми колата и ме праща на топло в кафенето на горния етаж.
Сега се прибирам от там със задоволително тиха кола (за 120лв и 1 година гаранция) и вече поуспокоен че не съм си загубил почивния ден напразно.
-
- потребител
madboy написа:Браво на теб, имал си късмет. Аз като ходих при тях с ревяща двуцевка ме пратиха да си пия кафе или нещо друго глава, но... вкъщи, барабар с колата.
Както пишеш,всеки си има задник, но не всеки си го показва, защото го крие в поли и панталони!
Затова са панталоните и полите.
Ясно се вижда, че задника е по голям от главата и отговорът на въпроса , "с какво мислят хората?",е очеваден.
Опитът и статистиката показват, че не изпращаме клиентите , без да им свършим добре работата и да им вземем парите.Сервиз Павлово,не е подарък, а доказателство за това.

Сподели, какво се е случило, че се радваме на така негативно и незаслужено отношение ?
В работата и отношението към клиентите, ние не сме нито най добрите, нито най лошите.
За илюстрация, мога да те насоча към десетки магазини по Симеон и по цялата страна,в сравнеие с които сме много,ама много много напред.Нима те са по добри от нас???
Не са!
Има и доказателства в обратната насока,важни но те не са така фрапиращи.
Конкретния пример, с колегата доказва, че в достатъчно чести случаи, може да си бъдем взаимно полезни и изгодни.
Такива ми ти работи!
Често, хората които раздухват невярни и тенденциозни коментарии по наш адрес, не са прави и точни.
И кво от това?
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
bibara... прилича ми на нагласено мнение някак си...
Всъщност като се замисля цялата тема ми докарва на такава.
Дали някой админ в името на панаира няма да сравни IP-тата? Как така 01 се намесва точно 20мин. след като е подхваната тема за гърнета?
Улолкар?????? K'во е т'ва бре?
Я слушайте Паци по-добре.
Всъщност като се замисля цялата тема ми докарва на такава.
Дали някой админ в името на панаира няма да сравни IP-тата? Как така 01 се намесва точно 20мин. след като е подхваната тема за гърнета?
- тук нещо ми намирисва.Там ме посреща очтив младеж, вкарва ми колата и ме праща на топло в кафенето на горния етаж.
Я слушайте Паци по-добре.

- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
абе ебаси цените...на ескорта преди, като скъсах гърне, за 60 лева си купих от косер (имаше и за 60 лева Нес Спорт в местния тунинг магазин) и за 5 лв ми го монтираха, вие давате по 100-200лв...
на мен цялата генерация ми беше излязла 210 лв + 20 лв монтаж!
(и то пък ебаси монтажа! 1 тампон и 1 скоба...)
(и то пък ебаси монтажа! 1 тампон и 1 скоба...)
-
- потребител
Този вид г"гърнета" за Форд Фиеснане се внасят от Косер,но това не го знаете и си плащате с гаврите от страна на араби и смотани сервизи, които нямат и 5 гърнета на склад.Cougar написа:абе *ЦЕНЗУРИРАНО* цените...на ескорта преди, като скъсах гърне, за 60 лева си купих от косер (имаше и за 60 лева Нес Спорт в местния тунинг магазин) и за 5 лв ми го монтираха, вие давате по 100-200лв...
(и то пък *ЦЕНЗУРИРАНО* монтажа! 1 тампон и 1 скоба...)
Единствео ги има като цена в Уолкер, а тя е "тесларска" не за мен, а за вас.
Извинявайте че ви влязох във форума.Това не е "грешка"!
Дълго време не влизах,а сега прекарах достатъчно време тук, за да чета с удоволствие "цензурирани" реплики,което е доказателство че някой от нас е раздразнен.Е, не съм аз.
Удоволствието е мое, колкото и да си мислите обратното!
Когато някой се радва, това винаги е за сметка на някой друг.
Аз ви благодаря от сърце и не отговаряйте на темата, защото дълго време няма да се появявам тук.
Поздрави от мен!
Пожелавам Ви успех, защото хората си пожелават неща,които никога не се случват.
И кво от това?
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Пожелаваме успех и на Вас. А от добри намерения, дано да Ви се случва. Злонамерени няма м/у нас или поне се надяваме. Това не е комерсиален форум по идея.
Радваме се, че не намирате влизането във форума за грешка. Принципно е инициатива с различни подбуди. От Ваша страна, вероятно бизнес такива.
Има мъдрост в много от думите Ви, но подхода е меко казано нетактичен.
Да отричаме Walker като "тесларски" (дори и по цена) е меко казано абсурдно и некоректно, защото тов е въпрос на преценка. Аз не знам някой да реве от Walker гърнета, но знам много които реват от Косер-ските. Естествено това е лично мнение.
Ще се появите... Най-малкото от любопитство.
Радваме се, че не намирате влизането във форума за грешка. Принципно е инициатива с различни подбуди. От Ваша страна, вероятно бизнес такива.
Има мъдрост в много от думите Ви, но подхода е меко казано нетактичен.
Да отричаме Walker като "тесларски" (дори и по цена) е меко казано абсурдно и некоректно, защото тов е въпрос на преценка. Аз не знам някой да реве от Walker гърнета, но знам много които реват от Косер-ските. Естествено това е лично мнение.
Ще се появите... Най-малкото от любопитство.

- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Еми на ескорта генерацията цялата е косер-ска и си е 6+ засега, а и цената им е ниска, така че проблем не виждам. Колкото до така прехвалените гърнета и по-горния пост - излиза, че едва ли не сте монополисти и не дай си боже ни лишавате от гърнета...както и да е не искам кавги.
п.п. не искам да си представям, ако трябва да сменям на Кугър-а гърне и да трябва да го купя от тази фирма каква цена ще ми обявят..
Поздрави.
п.п. не искам да си представям, ако трябва да сменям на Кугър-а гърне и да трябва да го купя от тази фирма каква цена ще ми обявят..
Поздрави.
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Джони улолкар уе не си ли чувал...Kocko написа:

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?