МАОЛБА КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
МАОЛБА КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
и по конкретно към The Seven
Най-учтиво моля, ако имате възможност навреме да прекъсвате възникналите лични закачки. Според мен форумът ще спечели ако се търсят подбудителите на безсмислени заяждания, а да не се взимат съмнителни мерки впоследствие, когато спорът е прераснал в лични нападки. Напълно одобрявам, че темата "Български двигателни масла" в раздел ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ не е изтрита и всеки непредубеден форумец може да се осведоми за какво иде реч и къде е първопричината за недостойния спор.
С пожелания за спорна седмица
cocoff
Най-учтиво моля, ако имате възможност навреме да прекъсвате възникналите лични закачки. Според мен форумът ще спечели ако се търсят подбудителите на безсмислени заяждания, а да не се взимат съмнителни мерки впоследствие, когато спорът е прераснал в лични нападки. Напълно одобрявам, че темата "Български двигателни масла" в раздел ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ не е изтрита и всеки непредубеден форумец може да се осведоми за какво иде реч и къде е първопричината за недостойния спор.
С пожелания за спорна седмица

cocoff
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: МАОЛБА КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
Е аз като гледам The seven се е опитал да спре спора. Няколко пъти даже.cocoff написа:и по конкретно към The Seven
Най-учтиво моля, ако имате възможност навреме да прекъсвате възникналите лични закачки............................
Най-добре е, всъщност, желателно е да се въздържаме ние потребителите от подклаждане на безмислени в някой случай спорове, а не да ни гледат сеира после!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Аз смятам, че в темата спора отдавна премина в безмислено заяждане. На мястото на модератора щях да "дръпна шалтера" още с първото предупреждение.
И стига сте търсили сметка на модераторите за всяко решение което не ви изнася. Това им е работата, да следят дали правилата, които всички ДОБРОВОЛНО сме приели, да се спазват, иначе ще стане анархия.
И стига сте търсили сметка на модераторите за всяко решение което не ви изнася. Това им е работата, да следят дали правилата, които всички ДОБРОВОЛНО сме приели, да се спазват, иначе ще стане анархия.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Да де, но хората са казали: "Не спори с глупака, защото острани хората няма да разберат кой кой е!"cocoff написа:.................. Темата си е там и за непредубедените е ясно откъде започна този уродлив спор.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
кЪ да стане ми кажи?cocoff написа:Най-учтиво моля, ако имате възможност навреме да прекъсвате възникналите лични закачки.
Ако има действие във времето което на тебе ти се иска пак ще има някой не разбрал и ще иска обяснение от модератора.
Щото видиш ли няма ситуация а оня шизофреник не си е пил хапчетата, гони го параноята и си е измислил ситуация.
бахти калъфите са тея модератори

Ще се поопрайм обаче трябва да минем малко в сянка, да не се обясняваме толкоз

cocoff, ти като по-интелигентен можеше да спреш спора и да ходиш да си гледаш гостите.

- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Първопричината за спора е в други теми където сме изпадали в конфликт с cocoff, тази е само върха на сладоледа. Все пак аз ще запазя достойнствоcocoff написа:всеки непредубеден форумец може да се осведоми за какво иде реч и къде е първопричината за недостойния спор.
cocoff

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:

аз нямам лоши впечатления и от двамата

в крайна сметка всеки има различно мнение... повечето от активно пишещите са много интелигентни и доста постигнали в живота хора, което по презумпция означава, че си държат на мнението и се опитват да го защитават докрай... понякога просто прехвърчат искри... понякога от искрите се пали пожар... номера е да не се сърдим на огнеборците

В крайна сметка въпроса е да се опитаме да не изпепелим всичко

Поздрави,
la4o
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Аз като човек без достойнство ще помоля за извинение, всички, които съм засегнал, вкл. и isoiso, и които станаха свидетели на този махленски спорisoiso написа:
Все пак аз ще запазя достойнствои не смятам да моля никой за нищо.

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
То хората, които могат да се извиняват са хора със достойнство.
Аз нямам нищо персонално към теб cocoff даже мога да кажа, че спора между нас все пак запази някакво ниво, макар и не по същество. Според мен си стана супер тема. Да си жив и здрав! Поздрави! Извинявайте ако има нещо . . .
п.с. Сега гледай какви сме цветни

п.с. Сега гледай какви сме цветни