КРАЯТ НА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ВАЛОВЕ?
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
КРАЯТ НА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ВАЛОВЕ?
Още през 2005 Valeo обеща до 2009 да въведе безвалово газоразпределяне. Всеки клапан се задвижва от собствена система електромагнити. Обещават 20 % икономия на гориво, 20% намалени вредни емисии, 20 % увеличаване на мощността в ниските обороти и още куп предимства. От това което очакват 1/4 да е истина...ехеееее, чудо
. Е, ЕКУ-то ще има още една задача, но това му е работата... Живот и здраве, ще видим какви трици са забъркали 

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
ОМФГ монтьорите ще останат без работа, сега като няма ремъци, какво ще правим...
Ще съботираме проекта, ние сме от здружението на механниците конспиратори, съсем случайно завода ще се запали
и всичко ще изгори, а който е замесен в проекта, ще си отиде я от залушка я от катастрофа, споко

Ще съботираме проекта, ние сме от здружението на механниците конспиратори, съсем случайно завода ще се запали

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Много интересно...traqn_savov написа:ОМФГ монтьорите ще останат без работа, сега като няма ремъци, какво ще правим...
![]()
![]()
Ще съботираме проекта, ние сме от здружението на механниците конспиратори, съсем случайно завода ще се запали![]()
и всичко ще изгори, а който е замесен в проекта, ще си отиде я от залушка я от катастрофа, споко
![]()

- traqn_savov
- потребител
Те ще се образоват, няма проблем, обаче образованието е вдигане на цената на услугата.
поне ще правим клапани.

поне ще правим клапани.

Траян Савов:
Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител
хахаъх аз не се притеснявам, ще се притесня като махнат шофиьора и го заменят със комп..
http://www.vbox7.com/play:ac3fe53b" onclick="window.open(this.href);return false;
точно като в това клипче...
тъкмо водещият обеснява, каква стъпка напред в сигурноста на полетите е махането на пилота от кабината, и после вижте какво става...
смях и резил, за няколко милиона долара.
до там водят многото компютри.
а пък това го прави човек http://www.vbox7.com/play:a2b350e7" onclick="window.open(this.href);return false;
изводът: човек не е толкова прецизен и бърз колкото компютъра, но последното намерение което ще му хрумне е да се разбие в някое крайпътно дърво.

http://www.vbox7.com/play:ac3fe53b" onclick="window.open(this.href);return false;
точно като в това клипче...
тъкмо водещият обеснява, каква стъпка напред в сигурноста на полетите е махането на пилота от кабината, и после вижте какво става...
смях и резил, за няколко милиона долара.

до там водят многото компютри.
а пък това го прави човек http://www.vbox7.com/play:a2b350e7" onclick="window.open(this.href);return false;

изводът: човек не е толкова прецизен и бърз колкото компютъра, но последното намерение което ще му хрумне е да се разбие в някое крайпътно дърво.

Траян Савов:
Траян Савов: