Педала потъва при рязко натискане...
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
- Status: Извън линия
Педала потъва при рязко натискане...
... и колата не спира. Като отпусна и натисна отново спирачките коват на място. Темата ми е малко подобна на тази, но не съвсем. Не съм сменял нищо по спирачната система. Съмнявам се, че има въздух в системата... Също така когато го направи тоя номер се чува нещо като стържене, вибриране и тропане (не мога да го определя точно...става за секунди) при педала и някъде при колелата.
Прави го много рядко, но не знам кога може да се случи и... дали ще мога да реагирам и да напомпам педала или... ще вляза на някой в багажника...
Съвети? Мнения? Препоръки?
Благодаря.
Прави го много рядко, но не знам кога може да се случи и... дали ще мога да реагирам и да напомпам педала или... ще вляза на някой в багажника...

Съвети? Мнения? Препоръки?
Благодаря.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.