Карък!
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Карък!
Е това ако не е карък!
Мислих да слагам снимка ама не остана време сутринта....
Доста от колегите видяха в "двигател и трансмисия" разправиите ми от миналата седмица с ангренаж и съединетел -
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=13906
748 лв. чарколяци!
И така в неделя следобед беля- някой ми забърсал колата на тиха софйска улица и то сравнително широка! Резултатът е огромна дупка (баскетболна топка) на предната броня. При положение, че я бях оставил на габарити!
А познайте сага каква разправия и ходене напред - назад ме чакат и как не ми се занимава!
P.S. Аман от скапаните брони на Мондеото!
Мислих да слагам снимка ама не остана време сутринта....
Доста от колегите видяха в "двигател и трансмисия" разправиите ми от миналата седмица с ангренаж и съединетел -
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=13906
748 лв. чарколяци!
И така в неделя следобед беля- някой ми забърсал колата на тиха софйска улица и то сравнително широка! Резултатът е огромна дупка (баскетболна топка) на предната броня. При положение, че я бях оставил на габарити!
А познайте сага каква разправия и ходене напред - назад ме чакат и как не ми се занимава!
P.S. Аман от скапаните брони на Мондеото!
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Re: Карък!
Бих казал аман от негодни и най - вече безотговорни шофери...red написа:P.S. Аман от скапаните брони на Мондеото!
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Така е! Обаче защо на другите марки автомобили не се чупят самите брони, а и формата им се запазва и след удар?paci написа:................. новите умишлено ги правят така за да абсорбират удара.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
А, де!madboy написа:Така е! Обаче защо на другите марки автомобили не се чупят самите брони, а и формата им се запазва и след удар?paci написа:................. новите умишлено ги правят така за да абсорбират удара.
Яд , ме е че пак влизам в "майсторската" въртележка... преди да съм слезнал. Иначе ясно около колата все има грижи.