Грешно ли се молих, Господи, грешно ли ме разбра...

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:
Status: Извън линия

Мнение от la4o » 29 окт 2007, 09:00

doctordre за пореден път ми доказа, че повече пише от колкото мисли... Съжалявам, че има и такива хора във форума... докато порастнат ще е така...

Относно избора на Борисов... наистина нямаше достоен кандидат... на тези избори според мен не е правилно да се каже, че той спечели... просто всички други загубиха... Надявам се сега да няма място за оправдания и с мнозинството в Общ.съвет да се случват нещата по лесно...

а аз лично съм си записал обещанието за подмяната на цариградско и ако не се случи, ще си запаля колата пред общината... ;)

честито или не, имаме си кмет... на който не му харесва, следващия път да иде да гласува...

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 29 окт 2007, 09:31

е защо :roll: какво съм направил тоя път? има време да порастна, все пак другата седмица ставам на 20 :P

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 29 окт 2007, 10:57

doctordre написа:е защо :roll: какво съм направил тоя път? има време да порастна, все пак другата седмица ставам на 20 :P
...ами казваш, че ти е омръзнало цигани и турци да те управляват...но отказвайки се от гласа си правиш това, срещу което роптаеш лесно изпълнимо т.е. работиш за това - да те управляват цигани и турци!

cocoff
потребител
потребител
Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V

Мнение от cocoff » 29 окт 2007, 11:04

Бе и това не е съвсем така. Като си съдрах задника от гласуване 15 години...какво, да не намаляха турците и циганите във властта....все повече стават...
Ако социологическите проучвания бяха показали, че ще гласуват 80%, просто щяха да докарат три пъти повече турци отвън и ефектът щеше да е пак същия.
Нека им тежи на комунягите това ДПС - те го създадоха да разцепят СДС навремето, нека ни гъзят сега...
Току да си правим по един сюнет и да фащаме правата вяра...
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”