Грешно ли се молих, Господи, грешно ли ме разбра...
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
doctordre за пореден път ми доказа, че повече пише от колкото мисли... Съжалявам, че има и такива хора във форума... докато порастнат ще е така...
Относно избора на Борисов... наистина нямаше достоен кандидат... на тези избори според мен не е правилно да се каже, че той спечели... просто всички други загубиха... Надявам се сега да няма място за оправдания и с мнозинството в Общ.съвет да се случват нещата по лесно...
а аз лично съм си записал обещанието за подмяната на цариградско и ако не се случи, ще си запаля колата пред общината...
честито или не, имаме си кмет... на който не му харесва, следващия път да иде да гласува...
Относно избора на Борисов... наистина нямаше достоен кандидат... на тези избори според мен не е правилно да се каже, че той спечели... просто всички други загубиха... Надявам се сега да няма място за оправдания и с мнозинството в Общ.съвет да се случват нещата по лесно...
а аз лично съм си записал обещанието за подмяната на цариградско и ако не се случи, ще си запаля колата пред общината...

честито или не, имаме си кмет... на който не му харесва, следващия път да иде да гласува...
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...ами казваш, че ти е омръзнало цигани и турци да те управляват...но отказвайки се от гласа си правиш това, срещу което роптаеш лесно изпълнимо т.е. работиш за това - да те управляват цигани и турци!doctordre написа:е защокакво съм направил тоя път? има време да порастна, все пак другата седмица ставам на 20
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Бе и това не е съвсем така. Като си съдрах задника от гласуване 15 години...какво, да не намаляха турците и циганите във властта....все повече стават...
Ако социологическите проучвания бяха показали, че ще гласуват 80%, просто щяха да докарат три пъти повече турци отвън и ефектът щеше да е пак същия.
Нека им тежи на комунягите това ДПС - те го създадоха да разцепят СДС навремето, нека ни гъзят сега...
Току да си правим по един сюнет и да фащаме правата вяра...
Ако социологическите проучвания бяха показали, че ще гласуват 80%, просто щяха да докарат три пъти повече турци отвън и ефектът щеше да е пак същия.
Нека им тежи на комунягите това ДПС - те го създадоха да разцепят СДС навремето, нека ни гъзят сега...
Току да си правим по един сюнет и да фащаме правата вяра...
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...