БЪГАРИЯ-СТРАНА НА АБСУРДИТЕ
- revmata
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2007, 20:14
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 20 M P7a
- Status: Извън линия
БЪГАРИЯ-СТРАНА НА АБСУРДИТЕ
Убеждавам се за пореден път-всичко е възможно в нашата страна.Цял закон ще се изменя за един шампион.Е....повече ще пием -казват пиячите,а след време ще го отчитем като грешка.Истината е че такива като нас ще страдат.Хващат в далавера набити номера на крадени коли/софия/ -айде-измислят някаквизадължителни номера под претекс ,,наредба на европейски съюз,,чрез който се попълва даден бюджет,,А кой има ,,благоволията за това,, -мафиотските структори, криещи под чадъра на тоз и оня.Ив края на краищата се питам до къде ще ни доведе всичко това и на какво ли ще бъдим още свидетели в тази срана на абсурдите
КАРАЙ РЕТРО И УСЕТИ ОРИГИНАЛА
- Adult_X
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Puma 1.4i 16V 66/90
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI - Местоположение: Sliven
то остави че що народ ще се изтрепе...това едно на ръка/в крайна сметка който пие и се качва на своя глава в колата сам си е виновен ако направи нещо/ ама колко невини които не са пили и пешеходци ще си отидат не се знае
абе има една много вярна приказка - Ако нещо не става с пари става с много пари!

абе има една много вярна приказка - Ако нещо не става с пари става с много пари!
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
то си беше 05 промила, като взимах тапия аз, после стана 02 невиждам защо се притеснявате....
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Не това искаха да променят,а това че досега до 1,2 промила се носеше само административно наказание/глоба/,над тази граница се полага и наказателна/чукаш камъни у пандела/.Искаха да дигнат границата на 1,5 промила!traqn_savov написа:то си беше 05 промила, като взимах тапия аз, после стана 02 невиждам защо се притеснявате....

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Все още си е 0.5 промила. Законът е предложен. Както видяхте, не се прие. Нищо особено.
А разликата м/у 0.5 и 1.2 не е много голяма... 1 голямо. С други думи тръгнеш ли на 2 водки си на съд, ако те хванат, дори и без да правиш ПТП.
Аз вчера се напих като талпа и си оставих колата в студентски град. Удоволствието ми струваше 8лв. общо, но не се качвам пиян вече!
А разликата м/у 0.5 и 1.2 не е много голяма... 1 голямо. С други думи тръгнеш ли на 2 водки си на съд, ако те хванат, дори и без да правиш ПТП.
Аз вчера се напих като талпа и си оставих колата в студентски град. Удоволствието ми струваше 8лв. общо, но не се качвам пиян вече!