карбуратор вебер на форд ескорт
-
- потребител
- Регистриран: 09 апр 2012, 13:39
- Модел на автомобила: Форд eskort 1.3 / 1988г.
- Status: Извън линия
карбуратор вебер на форд ескорт
Здравейте колеги! Нов съм тук в смисъл за първи път пиша, иначе чета редовно, но да ви попитам. Може би темата съществува някъде в неубятния форум и сигурно бихте се изнервили, но молбата ми е следната. Кажете моля ви къде мога да намеря ИСТИНСКИ, ама наистина ИСТИНСКИ майстор, който да разбира от карбуратори. В този ред на мисли, имам старичък, но вярно служещ форд " Ескорт" 1,3 бензин, карбуратор. На скоро му сложих газ и от тогава неще да върви добре на бензин, а преди тола вървеше като самолет. Предварително благодаря!
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ -> Focus 1.6 TDCI '07
- Status: Извън линия
Re: карбуратор вебер на форд ескорт
Търси проблем в монтажа на газовата уредба. Провери, дали плочката е монтирана правилно, дали е подходяща като диаметър, дали не стърчи много и пречи да влиза въздух, такива неща.svilendim написа:... На скоро му сложих газ и от тогава неще да върви добре на бензин, а преди тола вървеше като самолет...
Няма причина, да не е пипано нищо по бензиновата част и колата да спре да върви добре на бензин. Това - при положение, че си сложил нови клапан и изпарител, които не пропускат газ при работа на бензин.