Скоростомер/Километраж
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
- Status: Извън линия
Скоростомер/Километраж
Здр. Колеги, преди време ми отказа скоростомера на таблото сле оглед видях че пластмасовата джиджавка която е навита на скоростната кутия където е червяка се е счупила, залепих я но след известно време пак се счупи и тогава видях че и жилото се е разплело и не става, оставих счупената част навита на кутията уж да не стои дупка, /понеже колата се кара мн мн рядко/ да съм каръл 500км макс така, след което от колега във форума си поръчах тази въпросната част със жилото и кожуха комплект но след смяната километража така и не дойде, уж всичко си влиза но скоростомера не тръгва, свалих таблото и виждам че жилото не се върти предполагам че проблема е някъде или в тази джаджа или нещо в кутията , може ли нещо в кутията да се е преебало, какъв е принципа пластамасово ли е колелото или метално? може ли да се е счупило нещо? евентулано каква е процедурата по отстраняването? има ли вариянт нещи джаджата да е развалена или аз да не съм направил нещо по зацепването? Моля някой който има хабер да помогне. 

ima samo dva vida koli Ford i drygi
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
- Status: Извън линия