придърпване на mondeo tdci 2004 auto
-
- потребител
- Регистриран: 16 юли 2011, 17:21
- Модел на автомобила: 04'FORD MONDEO 2.0 TDCI AUTO
- Status: Извън линия
придърпване на mondeo tdci 2004 auto
здравейте колеги,
значи проблема ми е следния.Карам ford mondeo 2.0 tdci 2004 automatic.Когато колата е студена и карам с много малко газ се усещта едно много леко придърпване.Когато загрее малко или давам малко повече газ няма никакви грижи.Имате ли представа на какво се дължи?
значи проблема ми е следния.Карам ford mondeo 2.0 tdci 2004 automatic.Когато колата е студена и карам с много малко газ се усещта едно много леко придърпване.Когато загрее малко или давам малко повече газ няма никакви грижи.Имате ли представа на какво се дължи?
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
Re: придърпване на mondeo tdci 2004 auto
смъкни си ЕГР и го зачисти ,а може направо да го затапиш .. ако не се оправи - диагностика
-
- потребител
А защо се получава само като е студена колата?мен това ми е странното
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
hshshumen написа:здравейте колеги,
А, когато я запалиш студена и работи на място на P мени ли си оборотите? По-скоро се чува как мотора си мени звука в рамките на 30-40сек. до минути в зависимост от това колко е студено навън.
Като загрее и си спрял на едно място, стоиш на D и държиш спирачката, опитва ли се да тръгне с едно такова заклащане на купето, клатене напред назад?
-
- потребител
Не нито губи обороти нито се клати като е на място.Набира си супер,превключва си нормално скоростите,всичко си й работи нормално.Само това лееко придърпване като е студена.Незнам и аз вече.Голяма мистерия:))DTM написа:hshshumen написа:здравейте колеги,
А, когато я запалиш студена и работи на място на P мени ли си оборотите? По-скоро се чува как мотора си мени звука в рамките на 30-40сек. до минути в зависимост от това колко е студено навън.
Като загрее и си спрял на едно място, стоиш на D и държиш спирачката, опитва ли се да тръгне с едно такова заклащане на купето, клатене напред назад?
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Направи и една диагностика, има вероятност и от маслото в скоростите да е, щом го прави когато е студена. Направи си малък експеримент:
1- загрей колата в неутрално положение на скоростите.
2- загрей колата с включена директна скорост.
Всичко това на място, и сравни кога се появява придърпването, ако е при втория вариант може да е от маслото в скоростите, когато всичко е загряло-нормална температура-трябва и нормално да работи,-локализирай при студен мотор, или при студени сторости го прави придърпването.
1- загрей колата в неутрално положение на скоростите.
2- загрей колата с включена директна скорост.
Всичко това на място, и сравни кога се появява придърпването, ако е при втория вариант може да е от маслото в скоростите, когато всичко е загряло-нормална температура-трябва и нормално да работи,-локализирай при студен мотор, или при студени сторости го прави придърпването.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
А дали е възможно да го прави защото маслото в двигателя е малко над максимума?
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
не .. аз карам така щото в МР ми наляха над максимума вече 8-9к км