Хидравлична Рейка
-
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2009, 12:18
- Модел на автомобила: Ford Secort 1.6 16v Zetec
- Status: Извън линия
Хидравлична Рейка
Здравейте, предварително се извинявам ако има писано по въпроса но искам да чуя и ваши мнения ако може. 
Имам Форд Ескорт 1.6 16V Zetec ,90 к.с, произв. 1998 г. бензин, та на тоз хубавец му протече рейката - уговорих се с майстор свали ми я
занесох я за рециклиране в Техническия Университет, направиха я за няколко часа , майстора я качи обратно и си взех колата като си мислех че всичко е ок.
Да ама не
. Появи се доста голямо затягане на волана, обадих се и ми казаха че било нормално и ще се оправи с времето. Минах реглаж на предния мост
като задължително условие.
Ако някой знае нещо по въпроса ще бъда много благодарен да сподели?

Имам Форд Ескорт 1.6 16V Zetec ,90 к.с, произв. 1998 г. бензин, та на тоз хубавец му протече рейката - уговорих се с майстор свали ми я
занесох я за рециклиране в Техническия Университет, направиха я за няколко часа , майстора я качи обратно и си взех колата като си мислех че всичко е ок.
Да ама не

като задължително условие.
Ако някой знае нещо по въпроса ще бъда много благодарен да сподели?
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
- Status: Извън линия
Re: Хидравлична Рейка
Има възможност или да не са регулирали добре хлабините в рейката или да е проблем с втуките вътре, трябва да хвърляме на боб. Направи рекламация към ТУ, можеш да смениш и раздела, не е подходящ за въпроса.