Форд Фокус припалва и после запалва
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Форд Фокус припалва и после запалва
Тамън ще разбере че са на 100 % умрели...............HACKO написа:Васе, те умрели бе, как да греят?ЯЛТА написа:Демонтирай ги и ги провери дали нагряват еднакво, и за едно и също време до червено. Най сигурното и това.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2016, 20:56
- Модел на автомобила: Ford Focus 1, 1.8 TDCI, 115 h.p.
- Status: Извън линия
Re: Форд Фокус припалва и после запалва
Колеги, както и предполагах ... и четирите свещи бяха изгорели ! Смениха ги с нови - Beru. Вече автомобилът си стартира напълно нормално - и при престой и т.н. Проблемът е бил само и единствено в подгряващите свещи.
Благодаря за всички отзовали са в настоящата тема. Не съм знаел, че при фокуса подгревът работи и при полож. темп. Масово се твърдеше, че подгревът се включва само при отриц. темп., но НЕ е така. На студен мотор, т.е. първи старт грее винаги !!! Лично съм го мерил с волтметър и пробна лампа на +11 гр. Грее около 6 - 7 сек. Казват, че и лятото грее на първи старт за деня, но 3-4 сек.
Благодаря за всички отзовали са в настоящата тема. Не съм знаел, че при фокуса подгревът работи и при полож. темп. Масово се твърдеше, че подгревът се включва само при отриц. темп., но НЕ е така. На студен мотор, т.е. първи старт грее винаги !!! Лично съм го мерил с волтметър и пробна лампа на +11 гр. Грее около 6 - 7 сек. Казват, че и лятото грее на първи старт за деня, но 3-4 сек.