Форд фокус автоматик, бензин.
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2014, 16:07
- Модел на автомобила: форд фокус 1.8 TDDI
- Status: Извън линия
Форд фокус автоматик, бензин.
Здравейте.
Имам въпрос към колегите с автоматик бензин. Днес гледахме една кола и първоначално ми хареса (пиша само за автомата), сменя скоростите много плавно и гладко почти щях да я похваля когато забелязах, че не включва на четвърта скорост. От първа на втора перфектно на 3000 оборота, от втора на трета идеално на 3200 оборота но от тук на горе до 5200 оборота и 140 км/ч ( по надолнище без изрязване) не включи четвърта, не я натисках повече защото все пак е чужда. Карам от три години автоматик дизел и горе долу се ориентирам че нещо маи не е на ред.
Та въпроса ми към тези които карат бензинов автоматик е кога им включва четвърта скорост. Благодаря предварително.
Имам въпрос към колегите с автоматик бензин. Днес гледахме една кола и първоначално ми хареса (пиша само за автомата), сменя скоростите много плавно и гладко почти щях да я похваля когато забелязах, че не включва на четвърта скорост. От първа на втора перфектно на 3000 оборота, от втора на трета идеално на 3200 оборота но от тук на горе до 5200 оборота и 140 км/ч ( по надолнище без изрязване) не включи четвърта, не я натисках повече защото все пак е чужда. Карам от три години автоматик дизел и горе долу се ориентирам че нещо маи не е на ред.
Та въпроса ми към тези които карат бензинов автоматик е кога им включва четвърта скорост. Благодаря предварително.
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Re: Форд фокус автоматик, бензин.
За коя година, мотор и автомат на Фокус става на въпрос? O/D бутон има ли?
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2014, 16:07
- Модел на автомобила: форд фокус 1.8 TDDI
Re: Форд фокус автоматик, бензин.
Машинката е 2003 г. 1.6 л. 101 кс.BIGFORDFAN написа:За коя година, мотор и автомат на Фокус става на въпрос? O/D бутон има ли?
Sent from my Lenovo
За този бутон обаче, се наложи да прочета това онова. Аз карам мултитроник и този овердраив ми беше съвсем непознат. До колкото разбрах при каране в по голям град за да се избегне включването на 4 та за стотина метра до следващия светофар превключването се ограничава до 3 та. Това обяснява защо не включва на 4 та. Ще помоля да ми поясните къде се намира този бутон за да изключа овердраива.
Благодаря предварително.
Последна промяна от bengan на 15 фев 2016, 08:37, променено общо 2 пъти.
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate