Помощ открих теч???
-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2012, 17:58
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Помощ открих теч???
здравеите открих че има теч от един маркуч но незнам за какво е тои мисля че тече антрифриз защото лампата постоянно ми свети.то е една тръбичка и завършва с маркуч които влиза в нещо което нз какво е не съм мн в час и тече точно там където е наставката дали е скъсан маркуча или е за смяна гарнитура на главата
http://prikachi.com/images.php?images/958/4589958N.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и снимка
http://prikachi.com/images.php?images/958/4589958N.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и снимка
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
Re: Помощ открих теч???
Коя лампа ти свети ? Над маркуча също е омацано и на снимката ,която си показал не е много ясно дали въобще маркуча е проблема или нещо над него цапа ситуацията.И не на последно място , като пишеш нещо гледай да не е в едно изречение на 5 реда , че да знаем къде да дишаме 

сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Това е пластмасовото чудо на моднео дето седи термостата, на мен ми прилича на омасляване по скоро, а омасляването там идва или от гарнитурата на капака на клапаните, или от О-пръстена на датчика на разпределителните валове, който е от задната страна на мотора.

-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2012, 17:58
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
bateto_toshko написа:Коя лампа ти свети ? Над маркуча също е омацано и на снимката ,която си показал не е много ясно дали въобще маркуча е проблема или нещо над него цапа ситуацията.И не на последно място , като пишеш нещо гледай да не е в едно изречение на 5 реда , че да знаем къде да дишаме

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Вземи си скоба с винт.vachy_kn написа:точно от този маркуч които съм оградил тече при подаване на газ направо изхвърля много течност
Разкачи маркуча и виж да не е закъсано там където хваща скобата.
Ако не е, изхвърли тази скоба и си сложи новата.
Ако е, предполагам може да се резне до здраво и си слагаш новата скоба.