Focus '01 TDDI 1,8 90ps не пали
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2008, 17:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 tddi 2001
- Status: Извън линия
Focus '01 TDDI 1,8 90ps не пали
Здравейте колеги. Въпросният фокус го имам от 3 месеца и половина и от тогава се случва вече няколко пъти (3-4) да не иска да запали сутрин. Първият път когато се случи това го запалих с дърпане и след това го закарах в един сервиз за да му направят компютърна диагностика където ми казаха, че на компютъра не излиза никакъв проблем. После ме пратиха в друг сервиз да му сложа възвратен клапан на горивопровода защото имаха съмнения, че горивото се оттича към резервоара когато постои по-дълго време без палене. Клапанчето обаче не реши проблема защото от тогава пак се случи няколко пъти да не иска да запали, след което аз я оставях и на следващия ден палеше. Преди два дни пак отказа да запали и аз я оставих пак да пренощува с надеждата на следващия ден (тоест вчера) да успея да я запаля, обаче ядец, не иска, днес пак я мъчих и пак не иска. Налях и малко нафта във филтъра но пак не иска и даже акумулатора взе да сдава багажа. Ако някой има идея или се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели как го е решил защото вече не'ам нерви. Най-лошото е, че колата е в подземен гараж, от където дърпането с въже е малко затруднено защото изхода има наклон.
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Re: Focus '01 TDDI 1,8 90ps не пали
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=20868" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2008, 17:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 tddi 2001
Re: Focus '01 TDDI 1,8 90ps не пали
Моята веднъж като запали работи като часовник и не гасне. Също и лампичката за подгряване си изгасва 3-4 секунди след като дам контакт (тоест нормално).
Днес викнах едни майстори, които я запалиха и след това отидохме в гаража им където те свалиха и установиха, че и четирите подгряващи свещи са свършили. Купих за 110 лева нови- марка Beru. Ще пиша какви са резултатите след известно време
Днес викнах едни майстори, които я запалиха и след това отидохме в гаража им където те свалиха и установиха, че и четирите подгряващи свещи са свършили. Купих за 110 лева нови- марка Beru. Ще пиша какви са резултатите след известно време