Смяна на ресийвър 4500

Отговори
Потребителски аватар
cartmanland
потребител
потребител
Регистриран: 11 яну 2012, 11:51
Модел на автомобила: Fusion
Status: Извън линия

Смяна на ресийвър 4500

Мнение от cartmanland » 11 яну 2012, 12:41

Здравейте. Налага се да сменя фабричния ресийвър (EOS 4500) на колата (Fusion от 2003 г.). До сега работише горе долу безпроблемно, но отскоро почна да се прави на интересен, а по-точно не иска да възпроизвежда от CD без да е изминал поне 1 час след стартирането на двигателя. Освен това прескача по неровностите, само си усилва и намалява звука (при даване на газ и спиране, съответно), няма бас... и общо взето иска ми се да го махна и да сложа нещо по-модерно, и с което няма да имам проблеми в близкото бъдеще.

Насочил съм се към еднодиновия Pioneer DEH-6300SD. Въпреки че изглежда отвратително, е евтин и има почти всичко което ми трябва: поддръжка на дистанцинното на колата (вярно, че само чрез конвертор), сваляем преден панел, USB, слот за SDHC, изход за 4 колонки и subwoofer, и най-важното за мен, възпроизвеждане на WAV файлове.

Проблемът ми е, че не знам къде да се обърна за монтаж. Ходих там, където ми сложиха преди време активен subwoofer (също на Pioneer), но там се отказаха да монтират еднодинов ресийвър, казвайки че не разполагат с нужните части. Опитах се да намеря нещо през google, но безрезултатно. Препоръки?

EDIT:
Забравих да спомена, че се намирам в София.

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”