FM трансмитер Trekstor
- devailo
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2008, 00:30
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2004 TDCi 1,4 - 68 коня
- Status: Извън линия
Re: FM трансмитер Trekstor
В момента към Цд-то съм вързал 2-те колони от вратите и съм си сложил 2 елипси в багажника 6х9. Те са в кутий и почти ми изкарват силен бас като все едно да съм с Туба отзад. А с фабричното радио само колоните в вратите имах и не можех да му сложа още 2. Един приятел пък има същото ЦД като моето и в багажника си е сложил една бас каса незнам как я е вързал но е с 2 колони в вратите и бас касата в багажника и ефекта е повече от задоволителен.izrotbg написа:Сагласен сам с първата част от поста ти, обаче без усилвател как ще добавиш колони или бас каса? Дори плеяра да има суб бухер изход, ако не сложиш усилвател, кел файда че си си запълнил багажника. Ако добавиш още колони е още по зле усилваш 3-ти и ти е до там ЦД-то как при четири канала ти слагаш 6 колони примерно(а 99.99% от всички налични ЦД-та са 4 канални, тъи слагаш колоните ама му идват в повечко омовете и горят стъпалата)?
- izrotbg
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 14:23
- Модел на автомобила: Focus 1.8i 16V Ztec '99 <= мойта шейна
То и аз сложих елипси на кората и доста добре свирят, осилил сам ти тях повече в момента че оригиналните колони дет са ми в предните врати не издържат на силата на збука и яко кривят и наистина елипсите дават добър бас и аз са с 6х9 Сони еХплоуд то и ЦД-то такова и като пуснеш еХплоуд мода и елишпсите не издържат а най ме дразни че сам като голфаджия и ми дрънчи задния номер но ще зема исликон за него и ще го оправя. А за тубата на твоя човек тя с усилвател ли е или не? Щото ако е с усилвател ще е задоволителен звука ако не е и мислиш че е задоволителен тряя да видиш кво става като и вържеш и усилвателdevailo написа:В момента към Цд-то съм вързал 2-те колони от вратите и съм си сложил 2 елипси в багажника 6х9. Те са в кутий и почти ми изкарват силен бас като все едно да съм с Туба отзад. А с фабричното радио само колоните в вратите имах и не можех да му сложа още 2. Един приятел пък има същото ЦД като моето и в багажника си е сложил една бас каса незнам как я е вързал но е с 2 колони в вратите и бас касата в багажника и ефекта е повече от задоволителен.izrotbg написа:Сагласен сам с първата част от поста ти, обаче без усилвател как ще добавиш колони или бас каса? Дори плеяра да има суб бухер изход, ако не сложиш усилвател, кел файда че си си запълнил багажника. Ако добавиш още колони е още по зле усилваш 3-ти и ти е до там ЦД-то как при четири канала ти слагаш 6 колони примерно(а 99.99% от всички налични ЦД-та са 4 канални, тъи слагаш колоните ама му идват в повечко омовете и горят стъпалата)?

П.С. бас касата е не нася същите щети като обикновенни колони вървани паралелно поради това че дърпа само ниските и когато е разделена на други 2 колони почти няма разлика за радиото (е освен че не може да я захрани ест.).
- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Аз не съм фен на прекалено силната музика и обикновените колонки дето са ми в купето като усиля до половината мощност на оригиналното СД ми е повече от достатъчно като сила, даже обикновено ми е много. 40 вата са ми напълно достатъчни в тоя контекст.izrotbg написа:Аз си бях зел трансмитер но поради некачественият звук (аз сам почитател на силната музика, иначе звука е поносим) преди 1 седмица си го смених цялото ЦД. Това определено е по-добрият варянтЯким написа:таман мислех да земам трансмитер и сега се разубедих. А за смяна на СД-то с друго, което чете и МР3ки- трябва ли да е в лицензиран сервиз като имам в момента оригинално? Дали ще го разпознае Фокусът или има някакви защити само с оригинална уредба да се използва?
Само имай в предвит че колкото и добре да свирят оригиналните ти предпоръчвам да си смениш или поне полувината от тях (особенно ако си земеш ЦД 4х52) защото иначе няма да можеш да се накефиш на звука оригиналните колони простоне издържат на натоварването.
Инак и Децибели обиччам ... мммнооогооо, но на концерт