Проблем с вентилацията на Мондео МК2
- ctpyrap
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2007, 14:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 97 hatchback 1.8 Zetec 16V
Ford Mondeo 2004 2.2 Duratorq TDCi, 155 HP - Status: Извън линия
Проблем с вентилацията на Мондео МК2
Здравейте,
онзи ден се появи странен проблем с вентилацията. На каквото и положение да завъртя ключа, винаги духа само на стъклата. В краката и горните духалки не духат. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
онзи ден се появи странен проблем с вентилацията. На каквото и положение да завъртя ключа, винаги духа само на стъклата. В краката и горните духалки не духат. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
- Status: Извън линия
Re: Проблем с вентилацията на Мондео МК2
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 10&t=14333" onclick="window.open(this.href);return false; колега и аз имах същия проблем и тези 3-те маркучлета ги запуших с кечки за съби и всичко се оправи.
- evg2
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2005, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo-комби 2.0-136 PS-NGA.-GHiA-1993г.
- Контакти:
[quote="ctpyrap"]Здравейте,
онзи ден се появи странен проблем/quote]И аз имах такъв докато не запалих ДВГ-то систевата иска вакум, ако го губи нейде нема клапи и циркулация,умрех от срам като ми го обесни 20-годишен спец.А аз въртях копчета на контакт само и чаках промяна на клапите........(не бях виждал Мондео на живо)
онзи ден се появи странен проблем/quote]И аз имах такъв докато не запалих ДВГ-то систевата иска вакум, ако го губи нейде нема клапи и циркулация,умрех от срам като ми го обесни 20-годишен спец.А аз въртях копчета на контакт само и чаках промяна на клапите........(не бях виждал Мондео на живо)
Котките си имат поверие,ако негър им мине път....
- to6kooo
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 22:13
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 16V GHIA 2003 с ГИ KME
Сменяш си ключа на вентилатора,който е и за рециркулация,ако не се лъжа чисто нов е към 40лв. в МП