Предни макферсони за Фиеста

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
stangen
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
Контакти:
Status: Извън линия

Предни макферсони за Фиеста

Мнение от stangen » 24 фев 2005, 10:00

BasicElement написа:
Привет на всички !
По случайност открих този форум и много се радвам, че има такъв. Вече имах чувството, че в България има сайтове само за Голфове
Сега по темата: имам въпрос относно предните макферсони на Фиестата ми. Тя е RS изпълнение и съответно спортно окачване. За съжаление благодарение на "прекрасните" пътища, които имаме се стигна до там, че в момента отзад съм с оригиналните пружини и амортисъори, а отпред - с обикновени. Това за зимата може би е по-добре, тъй като иначе бих изпълнявал ролята на снегорин , но все пак ми се иска да върна предишния вид на предницата.
Много време търсих по автоморги, обяви и тн. но такова окачване не можах да открия. За сметка на това намерих окачване за Ескорт RS. Въпроса ми е до каква степен мога да напасна макферсоните от Ескорта на Фиестата и дали изобщо може да стане ? Самите пружини пасват, но дали мога да ползвам целите макферсони ?
Предварително ви благодаря !

ПС Предварително се извинявам на авторите на постовете за копирането им от един форум в друг без тяхното знание
Последна промяна от stangen на 24 фев 2005, 10:46, променено общо 1 път.

stangen
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
Контакти:

Мнение от stangen » 24 фев 2005, 10:04

SIERRAMAN написа:
За пружините-ясно, ще станат и от много други автомобили. Но за самия крак Макферсон-силно се съмнявам. Има един куп модификации и на Макферсон-а и на предното окачване. Зависи от модел, година..
Дори и да пасват горе дупките на "ударния лагер" и долу на главината, може да се различават по връзка със стабилизираща щанга или кормилно управлени..
Така, че май хубава идея но...
Но нека видим и други мнения де

ПС Предварително се извинявам на авторите на постовете за копирането им от един форум в друг без тяхното знание

Потребителски аватар
ru2sf
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г

Мнение от ru2sf » 21 окт 2005, 13:56

Скоро имах проблем с тампоните на Макферсоните.Смених ги с тяхна доставка в сервиз ASD в ж.к.Обеля срещу метростанцията(на шосето за кв.Обеля) и съм много доволен.Там сигурно ще те консултиратНа адреса по-долу има картинка на предницата на Фиеста
http://212.36.24.100/forum/viewtopic.php?t=887" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf

Потребителски аватар
Brock
потребител
потребител
Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
Контакти:

Мнение от Brock » 21 окт 2005, 15:54

ru2sf написа:Скоро имах проблем с тампоните на Макферсоните.Смених ги с тяхна доставка в сервиз ASD в ж.к.Обеля срещу метростанцията(на шосето за кв.Обеля) и съм много доволен.Там сигурно ще те консултиратНа адреса по-долу има картинка на предницата на Фиеста
http://212.36.24.100/forum/viewtopic.php?t=887" onclick="window.open(this.href);return false;
Сега разбрах, защо си плюснал тази снимка, "ни в клин ни в ръкав" във въпросната тема :shock:

PS - за малко да ти я изтрия

:twisted:

aaleks
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
Контакти:

Мнение от aaleks » 21 окт 2005, 18:16

Някай се опитва да хитрува L-):
Небойте се роби Спартак е с вас!

Потребителски аватар
ru2sf
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г

Мнение от ru2sf » 24 окт 2005, 15:48

Не хитрувам , просто не можах да кача тук картинката , затова направих препращане към друг форум.Моля да ме извините
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”