Предни макферсони за Фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
- Status: Извън линия
Предни макферсони за Фиеста
BasicElement написа:
Привет на всички !
По случайност открих този форум и много се радвам, че има такъв. Вече имах чувството, че в България има сайтове само за Голфове
Сега по темата: имам въпрос относно предните макферсони на Фиестата ми. Тя е RS изпълнение и съответно спортно окачване. За съжаление благодарение на "прекрасните" пътища, които имаме се стигна до там, че в момента отзад съм с оригиналните пружини и амортисъори, а отпред - с обикновени. Това за зимата може би е по-добре, тъй като иначе бих изпълнявал ролята на снегорин , но все пак ми се иска да върна предишния вид на предницата.
Много време търсих по автоморги, обяви и тн. но такова окачване не можах да открия. За сметка на това намерих окачване за Ескорт RS. Въпроса ми е до каква степен мога да напасна макферсоните от Ескорта на Фиестата и дали изобщо може да стане ? Самите пружини пасват, но дали мога да ползвам целите макферсони ?
Предварително ви благодаря !
ПС Предварително се извинявам на авторите на постовете за копирането им от един форум в друг без тяхното знание
Привет на всички !
По случайност открих този форум и много се радвам, че има такъв. Вече имах чувството, че в България има сайтове само за Голфове
Сега по темата: имам въпрос относно предните макферсони на Фиестата ми. Тя е RS изпълнение и съответно спортно окачване. За съжаление благодарение на "прекрасните" пътища, които имаме се стигна до там, че в момента отзад съм с оригиналните пружини и амортисъори, а отпред - с обикновени. Това за зимата може би е по-добре, тъй като иначе бих изпълнявал ролята на снегорин , но все пак ми се иска да върна предишния вид на предницата.
Много време търсих по автоморги, обяви и тн. но такова окачване не можах да открия. За сметка на това намерих окачване за Ескорт RS. Въпроса ми е до каква степен мога да напасна макферсоните от Ескорта на Фиестата и дали изобщо може да стане ? Самите пружини пасват, но дали мога да ползвам целите макферсони ?
Предварително ви благодаря !
ПС Предварително се извинявам на авторите на постовете за копирането им от един форум в друг без тяхното знание
Последна промяна от stangen на 24 фев 2005, 10:46, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
SIERRAMAN написа:
За пружините-ясно, ще станат и от много други автомобили. Но за самия крак Макферсон-силно се съмнявам. Има един куп модификации и на Макферсон-а и на предното окачване. Зависи от модел, година..
Дори и да пасват горе дупките на "ударния лагер" и долу на главината, може да се различават по връзка със стабилизираща щанга или кормилно управлени..
Така, че май хубава идея но...
Но нека видим и други мнения де
За пружините-ясно, ще станат и от много други автомобили. Но за самия крак Макферсон-силно се съмнявам. Има един куп модификации и на Макферсон-а и на предното окачване. Зависи от модел, година..
Дори и да пасват горе дупките на "ударния лагер" и долу на главината, може да се различават по връзка със стабилизираща щанга или кормилно управлени..
Така, че май хубава идея но...
Но нека видим и други мнения де
- ru2sf
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
- Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г
Скоро имах проблем с тампоните на Макферсоните.Смених ги с тяхна доставка в сервиз ASD в ж.к.Обеля срещу метростанцията(на шосето за кв.Обеля) и съм много доволен.Там сигурно ще те консултиратНа адреса по-долу има картинка на предницата на Фиеста
http://212.36.24.100/forum/viewtopic.php?t=887" onclick="window.open(this.href);return false;
http://212.36.24.100/forum/viewtopic.php?t=887" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Сега разбрах, защо си плюснал тази снимка, "ни в клин ни в ръкав" във въпросната темаru2sf написа:Скоро имах проблем с тампоните на Макферсоните.Смених ги с тяхна доставка в сервиз ASD в ж.к.Обеля срещу метростанцията(на шосето за кв.Обеля) и съм много доволен.Там сигурно ще те консултиратНа адреса по-долу има картинка на предницата на Фиеста

PS - за малко да ти я изтрия